Bude pro vás rok 2019 šťastný? Sázejte podle horoskopu

Může vám to připadat jako nesmysl, ale vězte, že výběr šťastných čísel podle horoskopu se využíval už v dávné historii. Astrologové tvrdí, že existuje jakýsi cyklus štěstí, který dokáže pomoci i v loterii.
 

Přečtěte si také: Online sázka Eurojackpotu přinesla uklízečce 2,27 miliard 

Každé znamení horoskopu má svou loterijní charakteristiku. Podívejte se, jaký typ sázejícího jste vy a jaké štěstí na vás čeká v příštím roce.
 

Beran

Dobrodružná duše a odvážný hráč. Beran potřebuje vždycky vsadit na další losování hned nebo alespoň co nejdříve to jde, aby mu něco neuteklo. 

Vzhledem k poloze Jupitera k vašemu narozeninovému znamení pro vás bude rok 2019 opravdu šťastným. Spoléhejte se na sebe a plňte si sny.
 

Býk

Spolehlivý hráč, který má nejraději, když si v klidu sedne a dívá se, jak se kumulují peníze do jackpotu. Když se nashromáždí dost peněz, pak si jde vsadit a chce hrát o tu nejvyšší výhru. Ve Sportce proto sází plné tikety. 

V roce 2019 budete spíš opatrní a budete těžit prostřednictvím ostatních, může to být dar, dědictví nebo zkrátka jen štěstěna, kterou dostanete darem. Neodmítejte, co je vám nabízeno.
 

Blíženci

Odvážný hráč, který je ochoten vsadit hodně peněz a k terminálu se vydá až těsně předtím, než se příjem sázek uzavře. 

Pro vás jsou v roce 2019 šťastné hlavně vztahy. Možná si najdete nové přátele, kteří vám prozradí, jak štěstěnu pokořit.
 

Rak

Je to rodinný typ, pro kterého jsou důležití hlavně lidé, kteří ho obklopují. Tenhle hráč často kupuje loterie i pro své blízké. Rozdává rád losy a rád sdílí zážitek ze hry.

Letos nebudete chtít, aby vám lidé pomáhali. Máte to nastaveno tak, že za každou cenu chcete být úspěšný sám, čímž získáte nové zkušenosti a schopnosti. I ty vás mohou dovést ke štěstí.
 

Lev

Štědrý a vnímavý hráč, který jde hlavně po vysokých jackpotech. Má v hlavě vyjasněné své velké sny a honosné plány pro případ, že vyhraje tu nejvyšší možnou částku.

Rok 2019 je pro vás výzvou hlavně pokoušet pokořit jiné hráče nebo systém. Rozhodně neváhejte zkusit své štěstí v loterii.
 

Panna

Analytický sázející, který se orientuje na detail. Je velmi dobře zorganizovaný a vede si svou osobní statistiku všech sázek, které udělal. Často má taky pocit, že tuší, která čísla budou v daný den vylosovaná. 

Nepodceňujte klid v duši, ten totiž bude potřebovat v roce 2019, abyste mohli jít úspěšně naproti svému štěstí.
 

Váhy

Hráč, který peníze vyčleněné na loterie rád rozdělí mezi více sázek. Vsadí si klidně u různých společností nebo několik různých her, či si koupí různé losy. Chce tak zvýšit svou šanci na výhru.

Každý den vás budou provázet nové příležitosti, vyberte si ty správné a jděte si za nimi. Neměli byste své herní strategie prozrazovat svému okolí.
 

Štír

Vášnivý sázející, který si svou herní strategii i metodu výběru čísel nechá jen pro sebe. Nejméně do té doby, než strefí jackpot a odnese si hlavní výhru.  

Nový rok je pro vás ve znamení peněz. Chcete ale tak urputně vyhrát, že vás to může limitovat místo toho, aby touha přinášela kýžené ovoce.
 

Střelec

Tenhle sázející miluje velké loterie a velké jackpoty, rozhodně se nebojí vyzkoušet něco nového, proto je mezi prvními, kteří hrají nové hry. 

Tohle je rok, ve kterém máte následovat své srdce. Cokoliv, co budete dělat proti svému přesvědčení, vás může o štěstí připravit. 
 

Kozoroh

Konzervativnější hráč, který rád sází jen málo peněz, ale ambice na velké výhry mu rozhodně nechybí.

Vás strážný anděl je ve střehu a bude vás hlídat celý rok. Jen se ujistěte, že ví, čeho přesně chcete letos dosáhnout.
 

Vodnář

Pokud existuje způsob, který může pomoci najít nové výherní kombinace, tenhle hráč je najde. Neustále se taky bude snažit najít strategii, která bude svým způsobem unikátní.

Budete mít opravdové štěstí ve hře, zkuste rychlé hry, kurzové sázky i loterie. Výhra bude náhlá a nečekaná, ale podle horoskopu máte v roce 2019 obrovské šance.
 

Ryby

Od přírody je to snílek, tenhle hráč si ale musí uvědomit, že aby se mu splnily všechny plány a sny, o kterých touží, musí si nejprve loterii vsadit.

I vám se letos otevřou dveře štěstí a cesta k penězům je ve hvězdách nalinkovaná. Může to být výhra nebo dědictví, tak své štěstí pokoušejte.

Horoskopům věřit nemusíte, ale občas zkrátka své štěstí zkuste a vyberte si hru, která vás baví, Anebo kde můžete vyhrát úplně nejvíc. V této kategorii vede jednoznačně Eurojackpot, kde se hraje o miliardové částky. Vsaďte si online na tomto odkazu.

Autor fotografie: Anastasia Dulgier, Unsplash

Přečtěte si také