Loterijní výherkyně hledá „pana Božského”. Vítězí zaplatí 1,7 milionů

Třiadvacetiletá loterijní milionářka, která je tamní nejmladší výherkyní loterie EuroMillions, zřídila webové stránky, kam jí případní zájemci můžou psát. Tomu, kdo vyhraje a vydrží s ní chodit následující rok, nabízí honorář ve výši šedesát tisíc liber, tedy asi 1,7 milionu korun.
 

Přečtěte si také: Prodavač roztrhl tiket s výhrou 1,7 miliardy

Když si před pěti lety koupila Jane Parková svůj vůbec první tiket do loterie, ani ji nenapadlo, že by mohla vyhrát tolik peněz. Už za pár dní ale bylo jasné, že jí hra nadělila jeden milion liber, tedy asi 28,5 milionu korun.
 

Štěstí ve hře, neštěstí v lásce?

Zatímco si dosytosti užívala luxusu, nových aut, cestování i plastické chirugie, v jednom ohledu se jí ani trochu nedařilo. Říká se, že štěstí ve hře a v lásce nechodí ruku v ruce a Jane Parková je toho živoucím důkazem. Na muže totiž měla víc než smůlu.

„Jane je skvělá a zábavná mladá žena, která toho má spoustu co nabídnout. Od doby, kdy vyhrála, je ale víceméně sama,” řekl zdroj britskému deníku Mirror. „Když potká někoho ve společnosti, nikdy si není jistá, jestli se o ni zajímá díky ní samotné, anebo kvůli jejímu zůstatku na bankovním účtu.”
 

Získejte blondýnku a 1,7 milionu k tomu

A právě proto se britská milionářka rozhodla vzít vše do vlastních rukou a otevřela si veřejnou seznamku. Na stránkách Boyfriend Vacancy, které lze přeložit jako Hledá se přítel, chce po kandidátech vědět jméno, věk a také profily na sociálních sítích.

Mladí muži ale musí také odpovědět na dvě otázky: proč si myslí, že by se právě oni k Jane hodili, a jak chtějí naložit s penězi, které by v případě výhry od Jane obdrželi.

Jak už bylo řečeno, mladá milionářka nabízí tomu, koho si vybere a kdo s ní pak rok vydrží chodit, honorář ve výši 1,7 milionu korun. A právě to se nelíbí diskutujícím na internetu, kteří Jane Parkovou spíš než ze seriózního hledání životního partnera obviňují z postupů, co si nezadají s prostitucí.
 

Z hledání přítele vznikne dokument

Jane je ale z dosavadního průběhu spokojená. Jen za první den získala deset tisíc odpovědí a na sociální síti Instagram jí přibylo dvacet tisíc sledujících. Průběh výběrového řízení na pana Božského také hodlá natáčet a z materiálu pak plánuje vytvořit dokument.

Jestli se jí podaří vysněného muže najít, nebo ne, je otázka. Jisté ale je, že to můžete být třeba i vy, stačí se přihlásit na internetových stránkách Boyfriend Vacancy.

Chodit s milionářkou nebo milionářem by bylo určitě fajn, ještě lepší je ale mít na kontě vlastní miliony. Když si vsadíte, můžete je získat už za pár dní. 

Dobrou volbou je například hra Eurojackpot. Pokud tu totiž vyhrajete hlavní cenu, která se často šplhá nad miliardu, postaráte se o královské kapesné nejen pro sebe, ale i pro svoji rodinu. Vsaďte si Eurojackpot online na tomto odkazu.

Přečtěte si také