Barmanka dostala místo spropitného tiket do loterie. Domů odešla s pohádkovou výplatou

Běžně dostává maximálně deset, patnáct procent. Až jednoho dne dostala místo peněz vsazený tiket do loterie. Jeden z pravidelných zákazníků jí ho před odchodem podstrčil, a věnoval tak své oblíbené barmance dýško v hodnotě 50 tisíc dolarů, v přepočtu 1,13 milionu korun. 

Přečtěte si také: Za tiket dal jenom dvacku, i tak mu Sportka přinesla přes 9 milionů


Barmanka Taylor Russey pracuje v jednom americkém sportbaru. A právě tady zbohatla tak, že se jí o tom nikdy nesnilo. Možná to zní jako bláznovství, ale jeden zákazník prý občas kupoval loterní tikety pro další pravidelné zákazníky, obzvlášť když se jackpot v Powerballu šplhal hodně vysoko.
 

Zákazník dává tikety druhým rád

„Když se hrálo o hodně velké sumy, všem v baru vsadil loterii a tikety nám pak rozdal. A stejně tak to bylo právě v sobotu večer,“ vypráví dnes už milionářka Taylor. Muž s evidentně dobrým a dobrodružným srdcem takhle v osudný večer obdařil i ji, která se divnému dýšku ani vlastně nedivila. Usmála se, tiket dala do kapsy a víc vlastně celou věc neřešila.

Druhý den prodejní terminál u nich ve sportbaru odeslal hlášku, že z něj byl prodaný tiket, který vyhrál 50 tisíc dolarů. Když přišla Taylor do práce, kolegové jí to řekli a ona se ještě smála na celé kolo a vykřikla: „Hej lidi, kdo tady vyhrál všechny tyhle peníze a nikomu o tom neřekl?“
 

Stála jako solný sloup

Chvíli to trvalo, než si uvědomila, že svůj tiket ještě nekontrolovala, vyndala ho z kapsy, pípla u terminálu a rozezněla se výherní znělka. Nemohla věřit vlastním očím, ona je ten, kdo se stal majitelem víc než milionu korun.

„Stála jsem tam jako solný sloup, podívala jsem se na kuchaře, pak zase na potvrzení o sázce a začala jsem se smát nahlas a hned potom plakat,“ prohlásila šťastná Taylor

Peněz barmanka nemá nazbyt, tak hned věděla, co s nimi udělá. Investuje je do sebe, tedy konkrétně do svých zubů, protože její zdravotní pojistka nepokrývá služby zubaře. Další plány si prý chce nechat pro sebe.
 

Výhru jí přál celým srdcem

Možná si říkáte, co by tomu asi řekl ten štědrý dárce, kdyby o tom věděl. Přeci jen výherní tiket mohl být přeci jeho. Barmanka Taylor mu tu novinku hned řekla a on byl za ni moc šťastný a přál ji hodně štěstí.

„Není to dost peněz, aby mě to zajistilo na celý život, takže jsem další den zase musela jít do práce,“ směje se Taylor, když vzpomíná na to, jak se s mužem, který zanechává netradiční dýška, hned druhý den setkala.

Tenhle příběh zní až neuvěřitelně, ale není ojedinělý. Ve Spojených státech už se něco podobného přihodilo. Před čtyřmi lety shodou okolností také ve státě Missouri dostala jako spropitné barmanka tiket do loterie a vyhrála 439 000 dolarů, což je bezmála 10 milionů korun.
 

Získejte desítky milionů i vy

O desítky milionů můžete být už brzy bohatší i vy, a to i v případě, že nepracujete v baru nebo restauraci, a nemáte tak šanci dostávat netradiční odměny za svoji práci. Stačí si jen dneska vsadit Sportku, a když budete mít u sebe štěstěnu, už za pár hodin se proměníte v loterního milionáře.

Klikněte si pro tiket na tento odkaz.

Autor úvodní fotografie: Archiv Taylor Russey.

Přečtěte si také