Američan si setřel miliony, jeho přítelkyně ale vyhrála jackpot

Když ten den na konci léta přišel Američan Fred Bastardo do místního obchodu, byl rozhodnutý, že odtud bez výhry neodejde. Koupil si první stírací los, pod fólií ale nic nebylo. Proto si postupně řekl ještě o druhý a třetí tiket. Ani tentokrát mu ale štěstí nepřálo.
 

Přečtěte si také: Ve Sportce vyhrál 22 milionů, teď si začne užívat královský důchod

„Nikam nepůjdu, než najdu los, na kterém je aspoň pár tisíc dolarů,” řekl prý v tu chvíli výhružně prodavači. Koupil si tedy ještě čtvrtý tiket, ale ani ten nebyl výherní. 

Se čtvrtým nevýherním tiketem přišel moment, kdy Freda hráčská kuráž začala opouštět. Američan si za deset dolarů koupil ještě poslední los a prohlásil, že jestli ani teď nevyhraje, na další hazard se vykašle a jede domů. 
 

Domů jel s výhrou přes 17 milionů

Domů pak skutečně zamířil, ale rozhodně ne jako poražený. V kapse si odnášel los s výhrou 750 tisíc dolarů, tedy přes 17 milionů korun.

Tak vysokou výhru Fredovi Bastardovi žádný obchod nevyplatil, a tak se spolu se svojí přítelkyní vydal do centrály kalifornské loterijní společnosti. Jeho dívka řídila, když v tom ji Bastardo uprostřed cesty požádal, aby zastavila na kraji. Protože si musí vážně promluvit.

V ten moment se prý žena cítila, jako by do ni udeřil blesk. Bála se, že se s ní její přítel, který se ze dne na den stal opravdovým boháčem, chce rozejít. Protože už pro něj není dost dobrá.
 

Bála se rozchodu, přišly zásnuby

„Jsme rádi, že můžeme oznámit, že se po cestě za převzetím výhry žádný rozchod neuskutečnil,” napsala si na své webové stránky kalifornská loterijní společnost. „Stal se přesný opak - Fred Bastardo svoji přítelkyni požádal o ruku a šťastná dvojice výherců je tak nyní zasnoubena.”

Zástupci kalifornské loterie dodali, že se žena nechala slyšet, že pro ni žádost o ruku znamená ještě mnohem víc, než výhra, kterou si vyzvedli. 

A jak dvojice s více než sedmnácti miliony korun naloží? Fred Bastardo se zapřísahal, že žádný rozmařilý život plný utrácení neplánuje. Namísto toho by rád peníze investoval rozumně a založil si vlastní podnikání.

Máte také geniální podnikatelský záměr, který by vám vydělal tučný balík, ale nemáte dost prostředků, abyste svoji firmu rozjeli? Není nic jednoduššího než si vsadit a pak mít tolik štěstí jako Fred Bastardo.

Miliony můžete vyhrát třeba v Eurojackpotu, který si navíc vsadíte i online na tomto odkazu.

Přečtěte si také