4 celebrity, jejichž mazlíčci se mají jako králové

Láska ke zvířatům je jedna věc, jejich rozmazlování za tisíce dolarů věc druhá. Tyhle celebrity objednávají svým chlupatým mazlíčkům pleťové masky a thajské masáže. A taky jim platí osobní šéfkuchaře nebo staví zvířecí sídla.

Mariah Carey


Velká fanynka jack russell teriérů prý utratí za kadeřnické služby pro svých osm chlupáčů 46 tisíc dolarů ročně, což je přes milion korun. Vzhledem k tomu, že psům dopřává i thajské masáže a pleťové masky, její čtyřnozí kamarádi jsou zřejmě jedny z nejhýčkanějších psích celebrit.
 

Přečtěte si také: Výhra 37 milionů ze Sportky: nejdřív ho málem trefil šlak, pak si musel dát panáka


A to ještě není vše. Podle britských médií pro své psy Mariah koupila dovolenkový pobyt v psím hotelu ve Velké Británii za 200 tisíc dolarů (4,5 milionu korun). V ceně je zahrnuto ubytování i osobní šéfkuchař, který připravuje denně pro pejsky speciální menu, ve kterém nechybí steaky pouze v bio kvalitě.
 

Oprah Winfrey


Ani slavná americká moderátorka Oprah Winfrey se rozhodně nedrží zkrátka, co se jejich čtyř psích miláčků týče. Psi dokonce figurují na její závěti, kde jim přenechává 30 milionů dolarů, což na každého z nich dělá v přepočtu 165 milionů korun. Suma se to zdá horentní, pravdou ale je, že z odhadovaného majetku 2,6 miliardy dolarů Oprah tímto krokem příliš mnoho neubylo.

Ve své knize Co vím jistě tahle moderátorka napsala: „Psi jsou mým největším vzorem. Chci pracovat jako pes, tedy dělat všechno s radostí a naprostým zapálením. Chci se bavit jako pes, to znamená jako kdyby nebyl žádný zítřek. Chci milovat jako pes, který do lásky dává bezpodmínečnou oddanost, a přitom mu vůbec nezáleží na tom, kolik jeho přítel váží, čím se živí nebo jak je bohatý.”
 

Královna Alžběta


Milovnice plemena velšský korgi hovoří o svých psech jako o své rodině a dbá na to, aby o ně bylo postaráno odpovídajícím způsobem. Takže pokud zrovna odpovídáte na inzerát Buckinghamského paláce, ve kterém hledají šéfkuchaře, můžete si být jisti, že kromě královny budete vařit i pro její psy.

Darren McGrady, který pracoval v královské rodině na pozici šéfkuchaře, potvrdil, že pejsci mají vyvážené menu, ve kterém nechybí jehněčí, králičí, hovězí a kuřecí maso. „Když jsem pracoval v paláci, měli jsme vždy královské menu pro psy. Jídelníček dokonce kontroluje samotná královna Alžběta.”
 

Paris Hilton


Když se řekne Paris Hilton, zřejmě se vám vybaví čivava. Tomuto miniaturnímu plemenu je věrná už odnepaměti, a tak nepřekvapí, že i teď má hned několik těchto psů. Jak asi tušíte, mají se jako v bavlnce.

Parisiny čivavy mají dokonce vlastní sídlo, na jehož stavbě se podíleli jak architekt, tak i designér a dekoratér, kteří se postarali o luxusní nábytek. A stálo 325 tisíc dolarů, to znamená 7,5 milionu korun. Připadá vám to jako horentní suma? Tahle bouda má ale také klimatizaci, topení a na míru navržená osvětlení.

Co byste vy koupili svému mazlíčkovi, kdybyste vyhráli v loterii? Na rozmyšlenou máte do zítřka do večera, kdy v Eurojackpotu můžete trefit rovnou 895 milionů korun. Klikněte si pro tiket na tento odkaz.

Autoři fotografií: Piqsels, Wikipedia, Oprah.com, PxHere, Instagram Paris Hilton.

Přečtěte si také