3 hi-tech vychytávky pro sportovní nadšence, které připojíte ke svému telefonu
Připojovat různá zařízení k chytrým telefonům je už trendy celkem dlouhou dobu. O sluchátkách, chytrých náramcích a hodinkách nebo domácím alarmu už nejspíš víte. My jsme se tentokrát zaměřili na vychytávky, kterými nepohrdne žádný sportovní nadšenec.

Trenér správného držení těla UpRight

 

Když se zeptáte jakéhokoliv, byť amatérského sportovce, všichni do jednoho vám řeknou, že velké bicepsy nebo pekáč buchet jsou sice fajn, naprosto klíčové je ale zpevnění středu těla. Kromě posilování břišních a zádových svalů je jeho základem správné brániční dýchání. A také správný postoj, nutností je zkrátka nehrbit se.
 

Přečtěte si také: 3 mobilní aplikace, které vás i doma udrží ve formě


S tím vám může pomoci chytrý virtuální trenér UpRight. To, jak stojíte či sedíte, bude kontrolovat přes mobilní aplikaci, a tak odezvu, jak se vám daří, budete dostávat v reálném čase. A podle tvůrců této vychytávky také UpRight doporučují jak fyzioterapeuti, tak i chiropraktici.
 

Stahujte aplikaci UpRight

 

Chytré švihadlo Tangram

Největším zabijákem posilování v domácích podmínkách je bez diskuzí naše lenost. Dosáhnout tolik minut cvičení na spalování tuků, kolik zvládnete při jedné návštěvě posilovny nebo při vyběhnutí z domova, je ale doma trochu problém. A i když se na internetu objevilo pár příběhů nadšenců, co na svém balkóně nebo v bytě dokázali uběhnout maraton, my pro vás máme trochu elegantnější řešení.

Jedním z nejlepších pomůcek na kardio cvičení je totiž švihadlo. Pokud navíc toužíte ještě po švihadlu, propojeném na mobilní apkou, řešením pro vás může být zařízení s názvem Tangram. Díky 23 vestavěným LEDkám dostáváte zpětnou vazbu o svém aktuálním výkonu, mobilní aplikace Smart Gym, se kterou se Tangram kamarádí, si zase můžete užít tréninkové plány nebo ještě víc personalizovaných dat.

Další info o švihadlu Tangram i link na apku Smart Gym

 

Mixér NutriBullet a chytrá aplikace k tomu


Mixér NutriBullet už nějakou dobu oslavují nejen všichni příznivci zdravého životního stylu, ale také celá řada vegetariánů a veganů. Pokud by šlo jen o mixování smoothie, tak jistě na trhu seženete i celou řadu levnějších konkurentů. NutriBullet ale skutečně září tam, kde jeho levnější konkurenti selhávají. Pro mixér není problém sametově hladké arašídové máslo, jemná tahini pasta a pomůže i s výrobou rostlinných mlék.

Není to také tak dlouho, co se tento mixér dostal i mezi „chytrou“ elitu. Aplikace NutriBullet Balance vám spočítá kalorie i makronutrienty, to znamená bílkoviny, cukry a tuky u jakéhokoliv smoothie, které si budete připravovat. Součástí apky jsou ale i tisíce receptů od předních výživových poradců. Druhou aplikací je NutriBullet Lean, která sleduje vaši váhu, měří aktivitu a dokonce dokáže sestavit nákupní seznam na míru.
 

Stahujte aplikace od NutriBullet


Dejte si do těla, ať jste kdekoliv

Napojení různých zařízení na chytré aplikace je sice trendy, zároveň ale znamená téměř neustálou potřebu mobilních dat. Nabídku, ze které bude mít vaše peněženka radost, má SAZKAmobil. Pokud preferujete předplacené karty, nabízí operátor 1 GB dat od 26 Kč, tarify pak stojí do 500 Kč a samozřejmostí jsou už předem zahrnutá data. V ceně například Šťastného tarifu 399 máte hned 5 GB dat s tím, že voláte od 1 Kč za minutu.

Všichni zákazníci SAZKAmobilu navíc hrají každý měsíc ve hře SAZKAmobil Šance, kde je v jackpotu minimálně 250 tisíc Kč. Více informací o největším virtuálním operátorovi u nás najdete na tomto odkazu.

Autor fotografií: Archiv výrobců.

Přečtěte si také