3 důvody, proč vsadit na náhodný tip

Spousta lidí si nicméně myslí, že náhodný tip nemůže vyjít, protože si to přece „sami nezaškrtli“. Přitom multimilionářů, kteří se s tiketem nijak „nepárali“ a čísla za sebe nechali vybrat počítač, je už celá řada.

Přečtěte si také: Důchodci přišli na to, jak přelstít loterii. A vyhráli skoro 600 milionů


Podle údajů společnosti Sazka je to s loterními milionáři dokonce padesát na padesát - zhruba polovina z nich měla na sázence svoje čísla, ta druhá ale miliony získala na náhodný tip. Tady jsou 3 hlavní důvody, proč byste i vy měli dát šanci náhodnému tipu.
 

1. Ušetříte čas

Náhodný tip je rozhodně výborná volba pro nerozhodné hráče. Možná to znáte sami. „Mám dnes zase dát to datum narození? Ale tak to už jsem dal pětkrát za sebou, musím zkusit něco jiného. Tak datum narození manželky, dcery, matky, otce…?“

Tento vnitřní hlas nás okrádá někdy i o desítky minut. Díky náhodnému tipu ušetříte spoustu času. Nechat za sebe vybrat čísla terminál je otázkou pár sekund.
 

2. Víc vyhrajete

S čísly, vygenerovanými počítačem máte větší šanci, že se o výhru nebudete dělit s mnoha dalšími výherci. Řada lidí totiž používá obdobné kombinace čísel, jako je třeba datum narození, nebo na tiketech vytváří různé obrazce.

Počítač je ale schopný vygenerovat daleko víc kombinací, „přemýšlí“ prostě jinak, než lidský hráč. Pokud tedy trefíte jackpot s náhodnými čísly, nejspíš se nenajde nikdo, kdo by vsadil stejnou kombinaci čísel jako vy, a hlavní cena bude jen a jen vaše.
 

3. Vina nebude na vás

Další výhodou je to, že sice nevyplníte čísla sami, ale pak ani nebudete moci za to, až nevyhrajete. Takže pocit viny tady odpadá a vy můžete s chutí vsadit znovu.

A to si představte, jak byste na sebe byli naštvaní, kdybyste tipli všechna čísla kromě jednoho. Ale počítači holt vlasy na hlavě nevytrháte.

Pro jistotu připomínáme, že náhodný tip podáte zaškrtnutím políčka „N“ na sázence, nebo o něj požádáte obsluhu. Tu nejbližší pobočku, kde si můžete Sportku vsadit, najdete na naší interaktivní mapě na tomto odkazu.

Přečtěte si také