3 aplikace, které vám usnadní práci na telefonu

Práce z domova je teď na vzestupu, jde přitom o dost odlišnou disciplínu, než je práce v kanceláři. Zvlášť když se třeba ještě mezi plněním povinností musíte proměňovat v kuchaře a učitele pro své děti. 

Přečtěte si také: SAZKAmobil výrazně zlevňuje mobilní data. 1 GB pořídíte od 26 Kč!


Dobrá zpráva ale je, že vám váš home office mohou zjednodušit mobilní aplikace. Tentokrát jsme vybrali trojici, na kterou aspoň my nedáme dopustit.
 

Evernote


Platformy: Android, iOS, WP (+ počítače i tablety)
Cena: Zdarma (+ premium od 20 Kč do 1 800 Kč)
Hodnocení na Google Play: 4,2*

Nejlepší aplikace pro vytváření poznámek a lepší organizaci vašeho času, ať jste v práci, doma nebo někde mezi tím. Tak sami její tvůrci popisují Evernote. Jde o virtuální poznámkový blok, který je připravený na zápisy z porad, zaznamenávání poznámek, projektové plánování nebo vytváření a plnění úkolů. Hodí se ale třeba i na nákupní seznamy nebo itineráře ohledně rodinných dovolených.
 

Stáhněte si Evernote


Poznámky si navíc můžete zapisovat, namlouvat a aplikace také podporuje obrázkové a video formáty. Protože Evernote funguje jak v mobilu přes aplikaci, tak i na webu, je samozřejmostí online i offline synchronizace, ať už si poznámky zapíšete doma nebo kdekoliv na cestě. Základní verze je zdarma, je tu ale poměrně výrazný tlak na premium předplatné.
 

Foxit Mobile PDF Reader


Platformy: Android, iOS, WP (+ počítače i tablety)
Cena: Zdarma
Hodnocení na Google Play: 4,7*

Pokud hledáte apku na cokoliv, co má příponu pdf, bude Foxit vaší správnou odpovědí. S aplikací se vám soubory budou nejen pohodlně číst, ale získáte i pokročilejší funkce: můžete je komentovat, kreslit do nich, sdílet je, synchronizovat s cloudy anebo je podle libosti exportovat.
 

Stahujte Foxit Mobile PDF Reader


„Foxit Mobile PDF Reader je jedinečný. Vývojáři této aplikace jsou nejen velmi inteligentní, ale také dbají na detail. Proto nejdřív důkladně promyslí všechny stránky věci, a teprve pak se pustí do vývoje, který se jim proto povede na jedničku,“ napsal uživatel saeed psh na Google Play.
 

Swiftkey Keyboard


Platformy: Android, iOS
Cena: Zdarma
Hodnocení na Google Play: 4,4*

Baví vás psaní zpráv? A co teprve když vám domů přijde neodkladný pracovní email a vy na něj musíte odpovědět s pomocí klávesnice na telefonu? Noční můra většiny z nás může skončit díky chytré klávesnici Swiftkey.
 

Klikněte pro stažení Swiftkey


Nejen, že si pamatuje, co často píšete a slova vám pak nabízí (čímž šetří váš čas), velmi dobře tu ale taky funguje diktování, a to dokonce i v češtině. Možnosti personalizace vzhledu i uspořádání kláves jsou jen třešinkou na dortu.
 

U SAZKAmobilu máte data od 26 Kč za 1 GB

Pro plnohodnotnou práci z domova je zapotřebí nejen stabilní připojení k internetu, ale také dostatek mobilních dat. Opravdu štědré porce internetu v mobilu a ještě k tomu za skvělé ceny nabízí SAZKAmobil.

S jedničkou mezi předplacenkami voláte už od 0,40 Kč za minutu a 1 GB dat pořídíte od férových 26 Kč. Pokud si navíc dobijete aspoň za 300 Kč, můžete si vybrat třeba 1 GB mobilního internetu jako dárek a tato nabídka platí i při aktivaci nové SIM karty.

Více informací o předplacenkách SAZKAmobilu najdete na tomto odkazu.

Přečtěte si také