23 milionů ze Sportky pomůže s pohádkovým bydlením na Vysočině

Obrovská radost propukla na konci října po slosování v kraji Vysočina. Sázející zde vsadil plný tiket včetně Šance za 220 korun a trefil Superjackpot. Za šest uhodnutých čísel a koncového z doplňkové hry získal neuvěřitelných 23 145 413 Kč.
 

Přečtěte si také: Američan si setřel miliony, jeho přítelkyně ale vyhrála jackpot

„Byl jsem naprosto v šoku a chvíli jsem myslel, že dostanu infarkt,” smál se výherce z Vysočiny, když vzpomínal na první chvíle, co zjistil, že se stal novým českým multimilionářem. Stejně jako mnoho dalších, i on si tiket pro jistotu zkontroloval hned několikrát za sebou a dokonce ho napadlo, že se možná v televizi spletli. 
 

Výhra ho naprosto šokovala

Když pak muž ve středním věku ukázal sázenku i manželce a ta dospěla ke stejnému závěru - že vyhráli - začal svému štěstí pomalu věřit.

Příležitostný hráč si poprvé vsadil zhruba na počátku devadesátých let a dosud vyhrával spíše stokoruny. Osud se na něj ale usmál poslední říjnový den a štěstí mu možná přineslo také místo, kde si tiket koupil: zamířil pro něj přímo na pobočku Sazky.

Na rozhodování, co s částkou přes 23 milionů udělá, si výherce přizval manželku a děti. Rodinná rada pak rozhodla, že část peněz půjde na bydlení. 
 

Dům s bazénem, vířivkou a saunou

„Náš dům potřebuje rekonstrukci jako sůl. Protože jsme navíc vyhráli o dost větší obnos, než je na základní rekonstrukci potřeba, se ženou jsme si říkali, že si možná vyhodíme trochu z kopýtka,” nastiňuje se šibalským úsměvem ve tváři nový český milionář. „Takový vlastní bazén, vířivka nebo sauna by byly splněným snem.”

Kromě vyřešení bytové situace si ale výherce z Vysočiny pochvaluje hlavně pocit štěstí, který mu Sportka přinesla. „Se ženou se nám najednou obrovsky ulevilo. Jen díky Sportce teď totiž víme, že si budeme moct koupit to, po čem toužíme, a náš život bude mnohem jednodušší,” rozloučil se výherce z Moravy.

Padá vám také váš dům na hlavu anebo si chcete užívat bublinek ve vířivce? Superjackpot Sportky může padnout i při příštím slosování, a tak by byla škoda nemít vsazeno. Zvlášť, když svůj tiket seženete z pohodlí vaší pohovky na tomto odkazu.

Přečtěte si také