100 000 Kč z Kola štěstí míří na Ústecko. Výhra muži vylepší domácí rozpočet

Soutěž Kolo štěstí, kterou exkluzivně hrají členové Sazka Klubu, je stále oblíbenější. Aby ne, když každý měsíc rozdá tisíce výher včetně těch opravdu krásných. Hlavní měsíční výhra z říjnového slosování pak zamířila do Ústeckého kraje.

Přečtěte si také: Nemáte ještě Sazka kartu? Velká škoda! Tento muž díky ní vyhrál 600 000 Kč


Její předání nicméně nešlo tak hladce jako v jiných případech. Se sympatickým výhercem jsme se potkali až víc než dva měsíce poté, co byl vylosován jako majitel částky 100 000 Kč. Důvodů byla cela řada, na vině ale byla hlavně všemožná omezení v souvislosti s pandemii koronaviru.
 

Nedá dopustit na stírací losy

Ještě předtím, než jsme šedesátníka ze západu Čech vyfotili s výherním šekem, nám prozradil, jaké jsou jeho hráčské zvyky. Dlouhá léta si sem tam chodil do trafiky pro tiket Sportky, v poslední době ale nedá dopustit na stírací losy.

S odpovědí na otázku, které losy jsou jeho favority, muž nezaváhal ani chvilku. „Úplně nejradši mám Rentiéry, pravidelná měsíční výplata v řádu desítek tisíc, kterou bych dostával na účet pět let, je opravdu lákavá,“ zasní výherce. A dodává, že v poslední době také často neodolá losům z rodiny Mates.
 

Díky Kolu štěstí si plánuje pořídit smartphone

Členem Sazka Klubu není dlouho. Sazka kartu si zřídil právě díky Kolu štěstí v jedné z trafik, kam si pravidelně chodí pro losy. „Ještě nemám chytrý telefon, a tak jsem SMS zprávy s Kolem štěstí přeposílal své vnučce,“ konstatuje muž.

„Bylo to právě Kolo štěstí, které mě přesvědčilo, že i já musím jít s dobou. A protože si s Kolem štěstí chci točit sám, i díky výhře si teď už brzy nějaký ten smartphone pořídím,“ říká nám s úsměvem výherce.

Zbytek peněz ze stotisícové částky pak použije na vylepšení rodinného rozpočtu a my jsme si jisti, že se mu příspěvek i díky tomu, že před nedávnem odešel do důchodu, bude opravdu hodit.
 

Kolo štěstí: svět plný výhod a skvělých cen

Ještě nejste členy Sazka Klubu? Děláte velkou chybu! Jeho členové už si zahráli třeba o nadupaná auta, luxusní dovolené, poukázky do oblíbených obchodů nebo dokonce o obytňák.

V posledních měsících má ale hlavní slovo soutěž Kolo štěstí. Funguje tak, že pokaždé, když použijete Sazka kartu například při vaši sázce nebo nákupu stíracího losu od Sazky, přijde vám druhý den textovka s linkem na Kolo štěstí.
 

V lednu se hraje o 100 000 Kč

Po rozkliknutí odkazu se dostanete na internetovou stránku, kde si kolem zatočíte. Odměnou vám můžou být buď okamžité výhry v řádu desetikorun nebo stokorun. Anebo trefíte účast ve slosování o hlavní cenu, což je i v lednu krásných 100 000 Kč.

Kartu Sazka Klubu vám navíc zřídí během pár chvilek na některém z mnoha tisíc míst, kde je terminál Sazky, to znamená doslova na každém rohu. To nejbližší najdete na naší interaktivní mapě na tomto odkazu.

Přečtěte si také