Zlatý gól i trefa Toma Hanske. 3 fotbalové sázky, které vydělaly miliony

Jeden naprosto neuvěřitelný gól, sázka, že se z vlastního vnuka stane špičkový fotbalista, i předtucha herce Toma Hankse, která mu přinesla miliony. Svět sportovních sázek je plný neuvěřitelných náhod, které se skutečně staly. Inspirujte se třemi příběhy ze světa fotbalu.

Milionový gól

Sázky na fotbal patří i u nás k těm nejčastějším, a tak se sází nejen na výhry v první lize, ale i na celou řadu dalších kuriozit. Z této kategorie pak pochází tip jistého Adriana Howarda, který vsadil 350 dolarů (8 tisíc korun), že hráč Xabi Alonso ze španělského týmu Real Sociedad trefí gól z vlastní poloviny stadionu v sezoně 2005/2006.
 

Přečtěte si také: Vymyslel, jak získat jackpot, a vyhrál už čtrnáctkrát


Jak určitě všichni fotbaloví fanoušci vědí, to, že se někomu takový kousek povede, je víc než nepravděpodobné. Xavi to ale při jednom ze zápasů dokázal a Adrian Howard díky tomu vyhrál 45 tisíc dolarů, přes 1 milion korun.
 

Fotbalová předtucha

Britové jsou známí coby jedni z největších fotbalových fanoušků na světě. Mezi velké milovníky tohoto sportu patří také Peter Edwards, který si vsadil 5 liber na to, že jeho vnuk bude jednou hrát za reprezentaci. Rok se s rokem sešel a v roce 2013 na kvalifikačním utkání proti Belgii stanul na hřišti také jistý mladý a nadějný fotbalista Harry Wilson.

Jeho děda Peter měl u obrazovky hned dvojí důvod k oslavě: nejen, že to jeho vnuk dotáhl do nejvyšší soutěže, on ale zároveň porazil pravděpodobnost jedna ku 2,5 tisícům a na účet si připsal v přepočtu 3,7 milionu korun.
 

Hanksova sázka na outsidery

Když v sezóně 2015/2016 vypisovali sázkaři kurzy, byl mezi nimi i jeden speciální. Na to, že vyhraje britský tým Leicester City šampionát Premiere League, jste si tehdy mohli vsadit s kurzem jednu ku pěti tisícům. A není se co divit: těmto britským fotbalistům se už řadu let nevedlo a o rok dřív skončili až na čtrnácté příčce.

Jak si možná pamatujete, zázrak se ale tehdy stal skutečností a Leicester City pohár vyhrál. Britský klub pak přinesl kromě mnoha dalších štěstí i hollywoodskému herci Tomovi Hanksovi. Díky vsazené stovce liber si přišel na 11,4 milionu korun.

Liga mistrů, Evropská liga, první česká liga, ale třeba i fotbal v Kataru nebo jak budou hrát ženy v Maďarsku. Co se fotbalu týče, i u nás si můžete vsadit na skoro každý zápas, na který si pomyslíte. Nepřeberné množství sázek nabízí také Sazkabet.

Ty fotbalové najdete na tomto odkazu a my vám přejeme, ať se vám povede minimálně taková trefa jako Tomovi Hanksovi.

Přečtěte si také