Zdálo se jim o výhře v loterii a skutečně vyhráli. Jde o náhodu?

Každý hráč je jiný. Někdo sází pravidelně stejná čísla, jiný nechává vše náhodě a jsou i tací hráči, kteří sází jen na základě „vnuknutí“. Může to být předtucha, magický den – například pátek 13., nebo třeba sen. 

Přečtěte si také: Nevěříte na náhodu? Vsaďte si podle horoskopu. Tahle čísla vám přinesou štěstí


Zdálo se vám někdy, že jste vyhráli v loterii? Rozhodně nejste sami. Popravdě jde o jeden z nejčastějších snů. Podle ankety agentury Statista měl alespoň jednou v životě sen o výhře každý desátý člověk. Kolika lidem se jejich sen proměnil v realitu, už není známo. Ví se však, že tací lidé existují a rozhodně jich není málo.
 

Vysněná výhra

Právě o výhře v loterii se zdálo jednomu muži z australské Victorie. Ve snu prý viděl, jak peníze z loterie využil k úpravě své ne moc útulné zahrady. Jenže pak se probudil a bylo po radosti – byl to jen sen.

„V neděli ráno jsem o tom snu řekl manželce a ona se zeptala, jestli jsem si zkontroloval tiket, který jsme společně nedávno vsadili. Nezkontroloval! Úplně jsem na to zapomněl,“ vypráví muž, který následně zjistil, že vyhrál 830 tisíc dolarů, tedy v přepočtu asi 13,5 milionu korun. Část peněz prý skutečně investuje do úpravy zahrady.
 

Zdálo se mu o výherních číslech

Jiný příběh o snu, jež se stal realitou, vypráví Američan Kevin Miller. Té noci se mu zdálo, že vyhrál v loterii. Dokonce se mu i zjevila čísla, která vsadil. Hned ráno si chtěl ona čísla doopravdy vsadit. Cestou do práce se stavil v obchodě, aby si koupil tiket.

Tam ale byla fronta a Kevin věděl, že do práce přijde určitě pozdě a šéf bude zuřit. „Chlapík ve frontě přede mnou si opravu dával na čas,“ řekl Kevin novinářům. Nakonec ale touha po výhře zvítězila nad strachem, a nutno říct, že se vyplatilo. Toho dne byl Kevin v práci naposledy.
 

Síla myšlenky

Sny o výhře v loterii obecně vyjadřují, stejně jako sen o nalezených penězích, příchod dobré zprávy. Ona dobrá zpráva však ještě nutně nemusí znamenat výhru či získání peněz, ovšem mohou se týkat jakýchkoli událostí, které vám zvednou náladu, dodají pocit sebejistoty, štěstí, spokojenosti. Obecně platí, že se nám zdávají sny o těch věcech, na které myslíme před spaním.

Proč tedy před spaním nemyslet právě na výhru v loterii? Třeba u vás zafunguje síla myšlenky a výhru v loterii si jednoduše k sobě přitáhnete. Vsadit si můžete třeba ve Sportce, která právě ukrývá desítky milionů. Klikněte si pro online tiket na tomto odkazu.

Přečtěte si také