Vymyslel, jak získat jackpot, a vyhrál už čtrnáctkrát

Vyhrát v loterii vyžaduje jistou dávku štěstí. Rumunský ekonom ale uspěl hned čtrnáctkrát. Přišel totiž na systém, jak jackpoty v různých zemích pokořit. Z vyhrávání si pak udělal regulérní byznys.
 

Přečtěte si také: Ukrytý tiket v knize přinesl na Vysočinu přes 14 milionů

Stefan Mandel vyrostl v období komunistické éry v Rumunsku. Moc legálních šancí, jak si vydělat větší peníze, nebylo, a tak se Stefan rozhodl zkusit státní loterii. Dlouho přemýšlel a hledal nějaký vzorec, který by mu zajistil výhru.
 

Výhra lístkem ke svobodě

Pak prý přišel s receptem, jak predikovat 5 ze 6 čísel. Po čtyřech letech se své výpočty rozhodl vyzkoušet. Cílem bylo vyhrát druhou cenu, na kterou bylo nutné uhodnout 5 čísel. Jaké obrovské překvapení to bylo, když zjistil, že vyhrál rovnou jackpot. 

Konečně měl peníze a mohl odcestovat. Rozhodl se pro Izrael, kam odjel i s rodinou. Pak zamířili až do Austrálie, kde získal občanství a spřádal další velké plány. Tamní loterijní systém byl složitější než ten rumunský a Mandel zjistil, že najít tu správnou kombinaci čísel zkrátka nepůjde. Vymyslel proto další plán: koupit co nejvíc loterijních kombinací. Založil tedy speciální konsorcium a začal shánět lidi, kteří by se k jeho plánu chtěli připojit.

Jeho loterijní byznys získal neskutečné rozměry. Po celé zemi měl lidi, kteří kupovali tikety na různých místech a v různých kombinacích a posílali mu je domů. Když zjistil, že výherní tiket je ve stohu jeho vsazených, okamžitě vyzvedl výhru a hned poslal patřičné díly peněz jeho investorům, ale i armádě nákupčích. 
 

Dvanáct výher v Austrálii

Australskou loterii vyhrálo jeho impérium celkem dvanáctkrát. Pak už loterijní firma upravila pravidla tak, aby nebylo možné si z vyhrávání loterie dělat podnikatelský záměr a jeden člověk nově nemohl nakoupit všechny kombinace. Mandel tak musel své výherní impérium rozpustit a hledal, kde by ještě podobný systém mohl vyzkoušet. 

Rozhodl se pro Spojené státy. Tamní hry jsou ale docela složité a každý stát má také svou vlastní hru, proto mu trvalo dlouho, než si své nové působiště našel. Rozhodnutí padlo na Virginii a důvody byly zřejmé. Po důkladné analýze totiž zjistil, že v tamní loterii je „jen” 7,1 milionů číselných kombinací a navíc stála sázka jen jeden dolar. 

Mandelovi se navíc v Austrálii podařilo sehnat dva a půl tisíce investorů a každý dal 2 500 dolarů. V přepočtu tak měli celkem připraveno asi 141 milionů korun. Teď už bylo jen potřeba čekat, až se jackpot vyšplhá na částku, která překoná investice. Když tam bylo sedmadvacet milionů dolarů (přes 610 milionů korun), přišel Mandelův čas.
 

V USA trefil skutečný jackpot

Jeho tým začal pořizovat ve Virginii tikety s různými kombinacemi. Systém nákupu musel být co nejefektivnější, jenže obchodní místa nedokázala tolik tiketů tisknout. Mandela se dostal do problémů, čas směrem k losování totiž neúprosně běžel a ještě stále zbýval milion kombinací, které Mandelovi lidé nevsadili. Mandela i přes chybějící sázky vyhrál nejen jackpot 27 milionů dolarů, ale pro sebe a své investory i mnoho druhých a třetích pořadí. Celkem si odnesl 30 milionů dolarů (678 milionů korun). 

Zdá se, že Mandelův příběh je neskutečný úspěch s pohádkovým koncem. Tak to ale není. Rumunský ekonom pak odjel do Izraele, kde chtěl zopakovat svůj Virginský zářez. To se mu opět povedlo, jenže jaksi zapomněl svým investorům zaplatit slíbené peníze, a skončil tak ve vězení za podvod. 

Peníze se dají získat nejen nepoctivě a pane vám navíc můžou začít říkat už za pár minut. V online loterii Rychlé kačky se každou minutu hraje až o 2 miliony korun a vsadit si můžete na tomto odkazu.

Zdroj: Dagospia

Přečtěte si také