Vyhrát jackpot v loterii? Tento muž to dokázal hned sedmkrát

Štěstěna je vrtkavá a vůbec není vyloučeno, že na vás sedne hned sedmkrát. Důkazem je Richard Lustig, který v letech 1993 až 2010 vyhrál přes milion dolarů, v přepočtu zhruba 23 milionů korun.
 

Přečtěte si také: Díky Sportce spadne výherci do kapsy luxusní auťák 

„Loterie je jako investice. Abyste z ní něco získali, musíte do ní nejprve něco vložit,“ popisoval před lety svůj herní styl Richard Lustig. 

„Většina lidí si koupí tiket za dolar, vyhraje dolarů deset a strčí si je do kapsy. To je špatně. Lepší je zase hned vsadit za 11 dolarů, protože když prohrajete, přijdete tak jen o jeden dolar,“ dodal bývalý americký zpěvák a bubeník, který se stal díky tolika vítězstvím celebritou.
 

Za výhru se teď prohání v Jaguáru

Všechny peníze vyhrál v americkém Lottu. Koupil si za ně třeba Harley Davidson nebo nového Jaguára. A taky dům se speciálně navrženou knihovnou.

„Mám skvělou rodinu, všichni jsme si velmi blízcí a nikdo nechodí prosit o peníze,“ pochvaloval si sedminásobný výherce rodinné poměry. 

Přestože nebyla výsledná výhra tak závratná, Richard si s tím dokázal dobře poradit. Využil své popularity a začal psát knihy o tom, jak sázet a vyhrávat.
 

Čím víc hrajete, tím víc vyhráváte

„Když chcete hrát loterii, nemusíte být vědec, abyste věděli, že čím častěji hrajete, tím větší máte šanci vyhrát,“ komentoval svoji spisovatelskou dráhu samotný Richard Lustig.

Ať už je to jakkoli, je jasně vidět, že vyhrát můžete ne jednou, ne dvakrát, ale dokonce sedmkrát. 

K tomu je ale potřeba si vsadit - třeba Sportku, kde se hraje o desítky milionů korun. Pořiďte si tiket na pár kliknutí online na tomto odkazu.

Přečtěte si také