Vyhrajte s losy Rentiér až 11 milionů. Za tyhle 3 věci se vyplatí utrácet

Nejen dvouměsíční, jako mají naše děti, ale hned pětileté volno nabízejí stírací losy Rentiér. S hlavní výhrou budete od Sazky dostávat rentu ve výši až 100 tisíc korun měsíčně a k tomu ještě 5 milionů hned na ruku. Už víte, co s nimi uděláte? Tady jsou tři nápady, jak své peníze opravdu chytře investovat.

Začněte si plnit sny

1_600x400.jpg

Zkusit si život na opuštěném ostrově v Karibiku, vidět na vlastní oči Monu Lisu, zaplavat si s delfíny, podívat se do kuchyně televizního šéfkuchaře nebo se svézt ve Formuli 1 v Monte Carlu. Nějaké sny má každý, kde ale najít čas a peníze na jejich plnění?
 

Přečtěte si také: Dříve vařil pro prezidenty, teď bude díky výhře v loterii krmit děti bez domova


A teď si představte, že budete každý měsíc dostávat na svůj účet rentu. Třeba už za pár dní vám Sazka díky hlavní výhře na losu Rentiér může poslat 50 tisíc a to samé se bude dít ještě následujících 5 let. Dohromady si tak přijdete na 3 miliony, což už je velký počet splněných snů.
 

Vraťte se zpátky do školy

2_600x400.jpg

Už jeden z našich největších myslitelů Jan Amos Komenský věděl, že vzdělání hraje v životě každého člověka naprosto klíčovou roli. I proto si možná i vy občas představujete, jak by váš život vypadal, kdybyste školní lavice ještě pár let navštěvovali.
 

Klikněte pro nejbližší prodejnu s losy Rentiér


Pokud si na losu Super Rentiér setřete hlavní cenu, můžeme vám slíbit, že budete dalších pět let dostávat 100 tisíc měsíčně. Takže jsme si jisti, že si nejen dokončíte vzdělání, ale ještě vám zbude i dost peněz pro rodinu a na složenky.
 

Zajistěte se na stáří a ještě si pořádně užijte

3_600x400.jpg

Mít vlastní bydlení výrazně usnadní nejen každodenní provoz domácnosti, ale je to také velmi chytrá investice na stáří. Kvůli hypotékám, které nás zadluží na desítky let, ale stále mnoho z nás bydlí v podnájmu.

V případě hlavní výhry na losu Mega rentiér se ale na svět budete najednou dívat z jiné optiky. Až ve stíracím poli objevíte třikrát symbol „R”, stáváte se majiteli hlavní výhry. V tom případě dostanete 5 milionů na ruku hned, za které si vlastní bydlení hravě pořídíte, a ještě 100 tisíc měsíčně na 5 let k tomu.
 

Losy Rentiér nabízejí sladký život a 11 milionů k tomu

Rentier_600.jpg

Losy z rodiny Rentiér najdete jak v několika tisícovkách prodejen po celé ČR, tak i na internetu. Klasické stírací tikety jsou celkem tři a vybrat si ten, který vám bude nejvíc vyhovovat, můžete na tomto odkazu. V internetové světě pak můžete díky eLosům Rentiér vyhrát až 6 milionů korun. Klikněte na tento odkaz a staňte se milionářem z pohodlí své pohovky.

Přečtěte si také