Sportka splní sen mladé rodiny o dovolené v USA

I tentokrát se díky Sportce budou plnit velké sny. Výhra v doplňkové hře Milionový déšť umožní mladé rodině, aby už brzy vyrazila na cestu po Spojených státech.

Přečtěte si také: Díky Milionovému dešti spadne výherci do kapsy luxusní auťák 

Milionový déšť se na výherce usmál už na začátku srpna, kdy byla tato doplňkovka spuštěna. „Když jsem se dozvěděl, že bude každé losování ve Sportce vylosováno pět tiketů, které vyhrají po dvou milionech, pro ten svůj jsem si do trafiky taky zašel,” řekl tatínek dvou dětí.

Že mu to vyjde už 8. srpna, ale prý nečekal. „Nejdřív jsem kontroloval vylosovaná čísla a tam jsme vyhráli krásných 99 korun,” říká s úsměvem výherce. „Už jsem myslel, že je to tentokrát všechno, pak jsem se ale podíval na kódy Šance a úplně mi to vyrazilo dech.”
 

Díky Sportce už brzy poznají krásy USA

Když první euforie trochu opadla, téměř okamžitě začali s manželkou plánovat svoji vysněnou dovolenou. „Už dlouho se chceme podívat na druhou stranu oceánu, děti ale byly na tak dlouhou cestu pořád moc malé, tak jsme ji odkládali,” prozradil výherce. „Teď se to ale všechno tak hezky sešlo, takže můžeme konečně vyrazit.”

Nebudou to ale jenom nádherné prázdniny, které si díky Milionovému dešti rodina pořídí. Už teď plánuje, jak vymění svůj starší vůz za zbrusu nový, který je bezpečně přepraví při běžných každodenních vyjížďkách, ale také na delší vzdálenosti.
 

Část výhry půjde na charitu

Mladý muž ale nemyslí jen sám na sebe a na svoji rodinu. „Část výhry věnuji na dobročinné účely,” popisuje své plány nový loterní milionář. „Nemocnici, kterou máme nedaleko bydliště, se nějaký dar bude určitě hodit. Teď jen s manželkou plánujeme, kdy a jak ho předáme,” uzavírá výherce povídání.

Máte také nějaké vysněné místo na planetě, kam byste se rádi zajeli podívat? Ať už je vaším přáním pořádně dlouhá dovolená v Egyptě nebo třeba v Karibiku, díky Milionovému dešti tam můžete už brzy vyrazit. 

Navíc nevsadit si, když je po každém losování Česko bohatší o pět nových dvoumilionářů, by byla velká škoda! Nejbližší obchod, kde svůj tiket získáte, najdete na interaktivní mapě na tomto odkazu.

Použitý obrázek je jen ilustrační a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: Flickr.

Přečtěte si také