Výhra přes 2 miliony nastartuje mladému muži podnikání

Předtím, než Jordon vyhrál v přepočtu přes dva miliony korun, pracoval na železnici. Jak prozradil, jeho život vlastně nebyl ničím zajímavý a dalo by se říct, že jeden den byl jako druhý. Pak ale přišel osudový zlom, který mu rutinu obrátil vzhůru nohama.

Přečtěte si také: Díky Milionovému dešti spadne výherci do kapsy luxusní auťák

Jordon Morgan zaměstnání trávil v podstatě veškerý čas, protože kvůli práci hodně cestoval. Losy si ale kupoval často a rád, je to jeho hobby. 

V osudný den koupil jeden ráno a vyhrál dvě libry. Ty investoval do koupě druhého losu a udělal dobře. Když ho setřel, zjistil, že vyhrál sedmdesát tisíc liber, zhruba dva miliony korun.
 

„Křičel jsem, že jsem vyhrál. Nikdo mi ale nevěřil.”

„Byl jsem v šoku. Můj otec vlastní bar naproti obchodu, ve kterém jsem los koupil. Utíkal jsem rovnou tam a začal na něj křičet, že jsem vyhrál. Nikdo mi nechtěl věřit,“ vzpomíná na osudný moment mladý muž.

Stejně jako jeho strýc, který se takto živí už řadu let, chce peníze investovat do nemovitostí. „Kupuje a rekonstruuje staré domy, vždycky jsem mu pomáhal s opravami. Teď se na celé věci můžu podílet daleko víc a vydělat další peníze,“ je přesvědčený výherce.
 

Pomoc s podnikáním a luxusní auťák k tomu

Ještě předtím, než začne investovat do svého podnikání, si ale Jordon splní pár snů a také si trochu užije. Už za pár dní vyráží spolu se svojí velkou rodinou na vysněnou dovolenou do Turecka.

A protože je to správný chlap, v garáži mu už stojí nabušený auťák. Ten si koupil jako první.

Britský výherce vyhrál přes dva miliony korun, s online losy od Sazky ale můžete vyhrát až 6 milionů! Stírat můžete na tomto odkazu.

Přečtěte si také