Výherce víc než 6 milionů ze Sportky plánuje dovolenou i nové auto

Když postupně padalo jedno číslo, které vsadil, za druhým, málem ho lidově řečeno trefil šlak. Nakonec je díky Sportce bohatší o víc než 6 milionů korun. Nyní si výherce začíná plnit přání, o kterých už dlouho snil. 
 

Přečtěte si také: Díky Milionovému dešti spadne výherci do kapsy luxusní auťák

Čech, kterému je přes třicet let, se nám svěřil, že je Sportka jeho velkou vášní. „Už asi dvanáct let jsem nevynechal žádné slosování a motivují mě hlavně výhry, které mi loterie přináší - naposledy to bylo asi osmnáct tisíc,” říká na úvod výherce částky, o které sní nejeden z nás.
 

Osudové losování mu nadělilo přes 6 milionů

Opravdu osudové pro něj ale bylo nedávné losování, které se konalo na konci srpna. Pro tiket si tehdy zašel na poštu a jak říká, možná právě výběr toho správného místa mu přinesl štěstí. 

„Když jsem pak přes aplikaci zjistil, že jsem vyhrál, volal jsem hned svým blízkým, abych se s nimi o tu radost podělil,” vzpomíná muž na bezprostřední minuty po výhře.
 

Už se těší na nové auto i vysněnou dovolenou

Hned potom začal přemýšlet, co všechno si teď bude moct pořídit. „O tom, že si koupím nové auto, jsem jako každý správný chlap nemusel dlouho přemýšlet. A protože jsem patriot, je i výběr značky naprosto bez diskuzí - bude to Škodovka,” prozradil zatím bezdětný muž, co si koupí jako první.

Protože se za okny pomalu začíná ochlazovat, část výhry určitě padne i na dovolenou v teplých krajích. „Miluji léto, a tak podzim a zimu úplně nemusím. Teď si ale díky Sportce můžu prázdniny prodloužit, takže vyrazím do Turecka,” přibližuje před rozloučením výherce své plány.
 

Sportka plní sny neustále

Začíná vám být venku také zima? Velké výhry ve Sportce padají neustále, takže je možná, že to při příštím slosování budete právě vy, kdo bude mít výherní tiket a bude moct k moři odjet třeba i na celou zimu. 

Aby se to mohlo stát, je potřeba udělat jen jedinou věc - vsadit si. A pokud si tiket pořídíte přes internet, můžete mít vstupenku ke splnění všech vašich přání v kapse už za několik málo chvil. Sportku online najdete na tomto odkazu.

Přečtěte si také