Víte, jaký sen si splní výherce 6 milionů ze Sportky? Dá šéfovi na stůl výpověď!

Tiket si koupil v trafice a po středečním slosování Sportky věděl, že se mu druhý den do práce půjde opravdu zlehka. Míčky, které ten den vypadly z osudí, se shodovaly s čísly na jeho sázence. To znamenalo jediné: výhru 5 910 339 Kč.

Přečtěte si také: Na 3 děti zůstala sama. Teď jim díky výhře ze Sportky může dopřát vlastní bydlení


Setkání s mužem na prahu čtyřicítky bylo víc než příjemné. Když se za námi zastavil v budově Sazky, aby dohodl všechny detaily ohledně vyzvednutí výhry, od začátku nám bylo jasné, že tento výherce umí žít. A že si získané miliony užije plnými doušky.
 

Nejvíc peněz půjde do nového bydlení

Jak nám sázející prozradil, ze všeho nejdřív se plánuje přestěhovat do nového bydlení. Jestli to bude byt, nebo dům, zatím rozhodnuto neměl, nejdřív se musí seznámit se situací na trhu a rozhodnout se, co přesně by chtěl.

„Mít zahrádku, kde bych mohl v létě grilovat s přáteli, je krásná představa, starat se o malý byt je ale na druhou stranu mnohem méně práce,” zamýšlel se nahlas výherce. Ten je také rozhodnutý, že část peněz pošle neziskovým organizacím, co se starají o děti.
 

Nový život, nová práce

Miliony ze Sportky ale hlavně muži splní jedno velké přání. „V mém současném zaměstnání nejsem úplně spokojený, člověk se ale pořád bojí, že by třeba nemusel sehnat novou práci. Proto jsem rozhodnutí odejít stále odkládal,” konstatoval výherce. „Díky výhře ze Sportky ale teď vím, že si moji vysněnou práci můžu hledat tak dlouho, jak bude potřeba.”

Zatím svobodný muž nám dále řekl něco víc o svých hráčských zvycích. Sází zhruba dvakrát do měsíce a poprvé to bylo už asi před dvaceti lety. Dosud vyhrával hlavně stokoruny a občas tisícikoruny, o tom, že jednou jackpot trefí, ale prý nepochyboval.
 

Výhra přišla díky středečnímu slosování

Osudovým se novému loternímu milionáři stal tiket, který si před pár týdny koupil v oblíbené trafice. Slosování v televizi pak onu středu nesledoval, v průběhu večera si na něj ale vzpomněl, a tak na telefonu otevřel mobilní aplikaci Sazky, kterou vsazená čísla naskenoval.

To, co se stalo za pár vteřin, má doteď tak trochu v mlze. Zpráva na displeji telefonu, že už brzy bude bohatší o bezmála 6 milionů korun, mu doslova vyrazila dech. Chvíli jen seděl a nebyl schopný slova ani pohybu. „Nakonec jsem se zvedl a musel jsem si dát panáka, ten mě trochu probral,” smál se výherce.
 

Rodina mu nechtěla věřit

O svém štěstí krátce nato poreferoval členům své rodiny, kteří si prý nejdřív mysleli, že si z nich muž střílí. Nakonec ale jeho klice uvěřili a vše s ním náležitě oslavili.

Ještě předtím, než se s námi sázející rozloučil, nám prozradil, že ani v budoucnu ve svém hráčském úsilí nehodlá polevovat. Jen si teď místo jiných loterií už vždycky bude kupovat tikety do Sportky, která mu oněch skoro 6 milionů nadělila.
 

Vyhrajte 79,5 milionu nebo Jeep Compass

Také byste chtěli dát svému šéfovi na stůl výpověď? Jestli se na vás dneska večer usměje štěstí ve Sportce, můžete se stát majiteli fantastických 79,5 milionu korun, které skrývá Superjackpot. A až si budete kupovat tiket, nezapomeňte si taky vsadit na páteční mimořádku, ve které můžete jako bonus získat Jeep Compass.

Šest čísel, která vás dělí od toho, abyste se stali milionáři, si pohodlně vsadíte na tomto odkazu.

Úvodní fotografie je pouze ilustrativní a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: iStock Photo.

Přečtěte si také