V loterii vyhrála 1,3 miliardy: „Je to už měsíc a já jsem stále v šoku!“

Ještě dlouhé týdny poté, co žena vsadila správná čísla, se prý nevzpamatovala. Prý se jí pořád zdá, že v loterii vyhrál někdo jiný, rozhodně ne ona. Se svými pocity se svěřila zástupcům loterie, když si byla domlouvat podrobnosti převzetí výhry.

Přečtěte si také: Obří štěstí českého seniora! Tiket z trafiky muže proměnil v loterního milionáře


Výherkyně pochází z irského Dublinu a zadařilo se jí ve hře EuroMillions. Oblíbená loterie ženě nadělila částku 49,5 milionu eur, v přepočtu 1,33 miliardy korun. I přesto, že si přála zůstat v anonymitě, pár detailů o sobě, své výhře i plánech prozradila.
 

Miliardu jí přihrál tiket za 70 Kč

Miliardový tiket si žena koupila online a stál ji 2,5 eura, tedy zhruba 70 Kč. „V den, kdy proběhlo slosování, jsem ještě před spaním kontrolovala telefon a v emailové schránce jsem našla zprávu od loterní společnosti, že mi gratuluje k výhře,“ popsala žena z Irska.

Email jí pochopitelně udělal radost, a tak se hned rozhodla zjistit, kolikže jí tentokrát loterie nadělila. „Vyhrávám celkem často. Proto jsem se hned přihlásila na svůj hráčský účet, abych si ověřila, kolik jsem trefila tentokrát. Že to bude aspoň pár eur, jsem věděla, trochu jsem ale doufala, že by to mohlo být pár stovek,“ pokračuje ve vyprávění výherkyně.

„To, co následovalo už za pár chvilek, si budu pamatovat do konce života. Ve svém účtu jsem si přečetla, že před pár hodinami získal celý jackpot jediný výherce. A že jsem to já!“ je stále u vytržení Irka.
 

„Buď sníš, nebo jsi opilá!“

O svém štěstí se rozhodla hned informovat přítele, ten jí ale zpočátku nevěřil. „Byla jsem v takovém šoku, že jsem to někomu potřebovala říct. Už když telefon vzal, mi bylo jasné, že jsem ho probudila a že to poslední, co by chtěl v tu chvíli dělat, bylo povídat si se mnou po telefonu.“

Ženin kamarád šel ale ještě o trochu dál. „Když jsem mu řekla, že jsem vyhrála desítky milionů eur, odpověděl, že buď právě mluvím ze spaní, anebo jsem toho večer moc vypila,“ smála se obyvatelka Dublinu. I přesto ale na svého kamaráda nezanevřela a je pevně rozhodnutá, že se o svou výhru podělí jak s ním, tak i s dalšími přáteli a rodinou.

„Tak velká výhra je samozřejmě obří radost, také ale obří zodpovědnost. Na druhou stranu ale vím, že teď můžu finančně vypomoci spoustě lidí, které mám ráda,“ netají se nadšením žena. A na závěr dodala, že žádné nákupní ani rozdávací horečky zatím neplánuje. Jak své blízké podělit i jak rozumně investovat, chce dát za úkol finančním poradcům, co si hodlá najmout.
 

Vsaďte si online i vy a vyhrajte desítky milionů

Sázet online a zjišťovat na internetu, jestli jste vyhráli, nebo ne lze nejen v Irsku, ale i u nás. Po registraci na stránkách Sazky budete mít všechny své tikety, zakoupené online, na jednom místě. V případě výhry pak nejen, že obdržíte informační email nebo SMS, peníze se vám ale hlavně připíší na váš hráčský účet. Už nikdy tak nepřijdete ani o korunu.

Tak proč to nezkusit třeba se Sportkou? Pokud to dneska večer vyjde, už brzy budete majiteli desítek milionů korun. Zajistěte si tiket do slosování na tomto odkazu.

Přečtěte si také