V loterii trefila přes 28 milionů, o peníze se rozdělí s dětmi a vnoučaty

Představte si, že jste vyhráli opravdu hodně peněz. Jak dlouho byste vydrželi neříct o tom svým dospělým dětem? A vlastně ani nikomu ze svých přátel. Devětapadesátiletá Paula musela s tímto tajemstvím žít celých pět týdnů.

Přečtěte si také: Nejlepší dárek k narozeninám? Muž dostal los s výhrou skoro 23 milionů


Paula sází v britské národní loterii The National Lottery pravidelně. Vždycky, když jde na víkendový nákup, koupí tiket a ten starý si nechá zkontrolovat, jestli nevyhrála. Hra Euromiliony ji přinesla štěstí - vyhrála rovný 1 milion liber, v přepočtu víc než 28 milionů korun. Informaci, že je milionářka ale řekla jen svému manželovi.
 

S milionem v kapse chodila týden, než to zjistila

„Je vtipné, že jsem týden chodila de facto s milionem v kapse, než jsem zjistila, že jsem vyhrála, a pořád jsem dávala stranou peníze na novou sedačku,“ říká s úsměvem Paula.

Samozřejmě chtěla o výhře hned všem v okolí říct, a pustit tak ven své emoce. „Ale pak mě napadlo, že to chci povědět oběma našim synům zároveň. Jenomže Jack byl zrovna na dovolené v Austrálii. Nezbývalo nám, než počkat,“ říká Paula.
 

Synům výhru tajili

Celá věc byla o to složitější, že druhý syn bydlí pořád s rodiči pod jednou střechou, a denně se tak potkávali. „Musela jsem si doma pořád vymýšlet nějakou činnost, abych se zabavila. Bylo to opravdu těžké,“ vzpomíná Paula na pět týdnů velkého sebezapření.

Oficiální předání šeku tak tentokrát proběhlo o něco později, než je zvykem. Zástupci loterie jen chlapcům řekli, že pro ně má jejich máma velké překvapení. Ona vytáhla milionový šek ze zlaté obálky. Oba v tu chvíli oněměli.
 

„Je skvělé, že díky loterii můžu zabezpečit rodinu.”

Oba dostanou peníze na bydlení. Paula je navíc pětinásobná babička, takže si s výhrou prý hravě poradí. „Je skvělý pocit vědět, že celá má rodina je zabezpečená, to se nedá popsat,“ komentovala své pocity.

Jak vidíte, zabezpečení rodiny nemusí být tak složité. Tak sázejte, třeba Sportku online na tomto odkazu. Držíme palce.

Přečtěte si také