Ušetřete a vybírejte vánoční dárky, které si budou rozumět s chytrými telefony

Robotický vysavač a mop v jednom s hodnocením 4,8 z pěti, chytrá klika, díky níž vás už niky nenavštíví zloději, robot, ovládaný přes mobilní aplikaci, ale také jeden velmi speciální svítící řetěz a ještě speciálnější rouška. Máme pro vás pět tipů na dárky z čínských e-shopů, které udělají radost jak rodině, tak i kamarádům.

Luxování bez práce



Co: Robotický vysavač Xiamoi Mijia G1
Cena: ca 165 USD (ca 3 700 Kč)
E-shop: Aliexpress


Jestli neradi luxujete, pak už určitě nějaký ten čas pokukujete po robotickém vysavači. Ten s hodnocením 4,8 hvězdičky z pěti má na svědomí i společnost Xiamoi a jmenuje se Mijia G1.Kromě vysávání o výkonu 2 200 Pa umí vytírat a poradí si jak s tvrdými podlahami, tak i kobercem.

Do vysavače a mopu v jednom se vejde 420 ml prachu a 200 ml tekutiny, má senzory proti nárazu i pádu, přejede přes překážky vysoké 17 mm a má gyroskopickou navigaci i HEPA filtr. A až mu dojde šťáva, sám si najde dobíjecí stanici. A protože si ho můžete nechat poslat z Polska, doma ho bez daní i cla budete mít za jednotky dní. Robota Xiaomi Mijia G1 seženete na tomto odkazu.
 

Zábava pro malé i velké


Co: Robot ovládaný přes aplikaci
Cena: ca 36 USD (ca 800 Kč)
E-shop: Gear Best


Máte kolem sebe věčné hračičky, děti či kohokoliv, kdo je stále mladý duchem, ale zároveň miluje technologie? Pak přesně pro něj je určen tenhle robot. V krabici ho dostanete rozloženého na víc než čtyři stovky dílků, a tak si první zábavu užijete už při jeho sestavování.

Až budete hotovi, získáte roztomilého robota, který umí otáčet hlavou o 360 stupňů, hýbe rukama, nohama i prsty a vy ho můžete ovládat buď přes mobilní aplikaci pro telefony i tablety, anebo přes dálkový ovladač, který je součástí balení. S aplikací si ale užijete víc zábavy, protože vás nebo vaše děti mimo jiné naučí základům programování. Prohlédněte si chytrého robota na tomto odkazu.
 

Chytré zamykání


Co: Klika se zámkem Tuya Smart
Cena: ca 78 USD (ca 1 750 Kč)
E-shop: Aliexpress


Jestli se doma chcete cítit v bezpečí, je přesně pro vás chytrá klika se zámkem. Na svědomí ji má respektovaná společnost Tuya Smart, která se od roku 2014 zabývá vývojem chytrých řešení pro domácnosti i firmy a mimo jiné spolupracuje třeba s Googlem nebo Microsoftem.

Jejich chytrá klika se zámkem se pyšní minimalistickým designem, hlavně ale možností odemykat a zamykat jak přes číselný kód přímo na klice, anebo přes mobilní aplikaci, prostřednictvím otisku prstu či kódu. A dobrá zpráva? Protože má společnost sklady i v Polsku, garantují dodání do sedmi pracovních dní stejně jako nebudete platit clo ani daň. Klikněte si pro chytrou kliku na tento odkaz.
 

Rouška, v níž zazáříte


Co: Rouška s technologií LED
Cena: ca 470 Kč
E-shop: Wish


Zvláštní doba, v jejímž znamení je celý tento rok, s sebou přinesla celou řadu změn. Už teď je téměř jisté, že můžeme všichni zapomenout jak na vánoční večírky, tak i hromadné oslavy příchodu roku 2021.

Trochu legrace aspoň do kruhu rodinného může přinést speciální rouška. Na první pohled na ní nic zajímavého není, to ale jen do chvíle, než otevřete aplikaci ve svém telefonu a „zapnete ji“. V aplikaci si můžete nastavit obrazce, tvary nebo nápisy podle nálady, jakou máte, a pak už se vám před ústy rozblikají třeba smajlíci, motivy s vánoční tématikou anebo vtipné či peprné slogany.

Trumfněte letos díky této speciální roušce i váš vánoční stromeček a klikněte si pro ni na tento odkaz.
 

Santa budiž pochválen


Co: LED řetěz na stromeček
Cena: ca 620 Kč
E-shop: Wish


Dobře, pokud si pořídíte tenhle LED řetěz, tak stromeček netrumfnete ani díky vaší nové super roušce. Na druhou stranu ale bude jistota, že se díky němu stanete majiteli té nejzářivější dekorace z celé ulice.

V mobilní aplikace pak získáte přístup k 16 milionům barev, 29 blikacím profilům nebo změně intenzity svícení od 1 % do 100 %. V apce ale nechybí ani časovač a nastavení blikání do rytmu muziky. Až tedy budete před rozbalováním dárků zpívat koledy, budete mít díky svému mocnému řetězu i doprovod jako ty největší rockové hvězdy. Speciální vánoční řetěz pořídíte na tomto odkazu.
 

Ušetřete na dárcích, ušetřete na datech i volání

Tipy na dárky, které můžete ovládat přes mobilní aplikaci, už máte. Abyste se vy i vaši blízcí nemuseli omezovat při jejich používání anebo jste třeba mohli provolat celé Vánoce, je tu SAZKAmobil. Díky největšímu virtuálnímu operátorovi totiž ušetříte jak za volání, tak i data.

Tarify největšího virtuálního operátora se všechny vejdou do 499 Kč a i ten nejlevnější má v sobě data. Pokud si navíc k SAZKAmobilu převedete své aktuální číslo a vyberete Šťastný tarif 299, 399 nebo 499, získáte do konce roku první dokup dat v měsíci zdarma, tedy až dalších 10 GB.

Pro více informací o tarifech SAZKAmobilu klikněte na následující odkaz.

Přečtěte si také