Učitele vyhodili po 20 letech z práce. Těsně před Vánoci vyhrál přes 5 milionů

Joe Camp ze Severní Karolíny v USA věděl už v době studií, že chce učit děti. Proto krátce po škole nastoupil do školky a svoji práci s láskou vykonával dlouhých dvacet let. Až do letošního září, kdy znenadání dostal výpověď. Aby toho nebylo málo, o měsíc později mu zemřel tatínek. 

Přečtěte si také: Gratulujeme! Sázející z Prahy trefil v páteční Sportce skoro 94 milionů!


„Všechno to, co se dělo na podzim, mě uvrhlo do temnoty,“ řekl Joe v prohlášení pro tisk. „Mám ale spoustu přátel a samozřejmě i skvělou rodinu. Ti všichni mi neustále říkali, že se ta moje mizerná situace určitě brzy obrátí, že musím jenom vydržet.“
 

„Přímo na pumpě jsem padl na kolena!“

A měli pravdu: Joe před nedávnem dostal práci u jednoho lokálního dealera automobilů. Život se mu obrátil naruby 17. prosince, kdy si stejně jako každý čtvrtek zašel na čerpací stanici koupit dva stírací losy.

„První los výherní nebyl, a tak jsem se hned pustil do stírání toho druhého. Když jsem viděl, co se ukrývá v hracím poli, přímo na pumpě jsem padl na kolena,“ smál se Joe Camp.

Není se moc čemu divit. Američan pod fólií objevil hlavní výhru 250 tisíc dolarů, tedy v přepočtu 5,36 milionu korun. Novinářům se také svěřil, že chce za peníze koupit nový dům pro sebe a svoji dceru, a zbytek pak uloží do banky, aby jí mohl zaplatit dobré vzdělání.
 

Výhra pro něj znamená budoucnost dcery

„Peníze, které jsem vyhrál, pro mě znamenají budoucnost mé dcery,“ prohlásil Joe. „Chci nám koupit dům, protože jsem vlastně celý život toužil po místě, kde bude moct žít jak moje současná rodina, tak třeba i moje vnoučata,“ dodal výherce.

„Nikdy jsem toho moc neměl a za celý můj život jsem snad nikdy nedostal nic zadarmo. Teď díky tolika penězům, které mám jen díky loterii, vím, že se už budoucnosti určitě nemusím bát,“ prohlásil Joe Camp na závěr.
 

Vyhrajte letos o Vánocích i vy

Trochu vánočního štěstí si už dnes večer můžete užít i vy. Sportka a její Superjackpot ukrývají krásných 42,4 milionu korun, což je dostatečná částka jak na nový dům nebo vzdělávání vašich dětí, ale i na celou kupu dalších snů.

Abyste si je mohli začít plnit už za pár dní, jste jen šest čísel daleko. Zajistěte si vstupenku do dnešního slosování na tomto odkazu.

Přečtěte si také