Tiket z pobočky Sazky přinesl sázejícímu téměř 7 milionů korun

Sportku hraje pravidelně už tři dekády, milionová výhra se mu ale zatím vyhýbala. Teď už je ale všechno jinak. Tiket, který si muž ve středních letech pořídil před pár týdny na pobočce Sazky, mu přihrál hned 6 830 866 Kč.

Přečtěte si také: Nejlíp investované peníze života! Za 60 Kč získal senior ve Sportce přes 26 milionů


Muž si pro sázenku, která z něj udělala loterního milionáře, došel přímo na pobočku Sazky. „Je nedaleko od místa, kde bydlím, a protože jsem ten den tak nějak cítil v kostech, že by to tentokrát mohlo vyjít, šel jsem dovnitř a tiket si na nejbližší slosování obstaral,” řekl výherce.
 

Tomu, že vyhrál, nemohl uvěřit

I přesto, že při nákupu cítil, že od něj štěstěna není daleko, ho zjištění, že se stal majitelem milionů, opravdu šokovalo. „Vsazená čísla jsem si kontroloval pár hodin po slosování, a když se mi na monitoru počítače objevila tahle obří částka, nejdřív jsem tomu vůbec nevěřil,” směje se muž ve středním věku. „Čísla jsem do počítače zadal snad desetkrát, abych se ujistil, že je to skutečně pravda.”

Čech se o radost z výhry podělil s nejbližší rodinou a už také ví, co si za téměř 7 milionů korun pořídí. „První bude vlastní bydlení, říkám si, že už mám věk na to, abych konečně přestal platit nájem,” zamýšlí se výherce. „Hned poté si pořídím nové auto, na které se těším snad ještě víc.”
 

Díky výhře se mu obrovsky ulevilo

Jak tento šťastlivec říká, díky výhře ve Sportce se mu obrovsky ulevilo. „Člověk celý život na něco šetří nebo něco splácí. Musíte mít rezervu, když vám třeba praskne odpad nebo se vám rozbije pračka,” konstatuje nový loterní milionář. „Teď vím, že se mi díky novému bytu výrazně sníží náklady na bydlení, a doufám, že mi ještě zbude dost peněz, které si uložím na horší časy.”

I když je částka, kterou tento Čech vyhrál, víc než krásná, muž si i tak nemyslí, že by ho nově nabyté peníze změnily. A změny neplánuje ani co se týče svých hráčských zvyklostí. „Samozřejmě, že budu sázet dál!” odpovídá bez přemýšlení muž. „Sportku sázím už asi tři dekády, tak s tím teď rozhodně nebudu přestávat.”

Vlastní bydlení a nový automobil jsou sny, které si naši výherci plní nejčastěji. Pokud ani vás neláká představa dlouhatánského splácení hypotéky, zkuste Sportku. Vsadit si ji můžete buď online na tomto odkazu, anebo na jedné z tisíců prodejen. Tu nejbližší najdete na naší interaktivní mapě.

Úvodní fotografie je pouze ilustrativní a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: Foto Sushi, Unsplash.

Přečtěte si také