Tiket Sportky střežil jako oko v hlavě. Po slosování byl Čech bohatší o skoro 24 milionů

Výhra 23 949 136 korun ze Sportky změní třicátníkovi ze západu Čech život. Předně dá výpověď v práci a v budoucnu už bude dělat jenom to, co ho baví. Dále si zrenovuje dům a už záhy před ním bude parkovat také nové superauto.

Přečtěte si také: Klikařka roku? Češka vyhrála v loterii už podruhé


Konec ledna byl splněným snem jednoho Západočecha. Stejně jako obvykle, i tentokrát si v trafice kromě novin koupil také sázenku Sportky. „Nemůžu říct, že sázím na každé slosování, ale tak dvakrát do měsíce si tiket koupím,” řekl muž zástupcům Sazky, když si přebíral výhru. A dodal, že se tentokrát o svůj tiket opravu bál.
 

Intuice mu přinesla skoro 24 milionů

„Vůbec jsem to nechápal, ale měl jsem takový zvláštní pocit, že je právě tahle sázenka fakt důležitá. Právě proto jsem ji měl pořád u sebe,” prozradil šťastný Čech.

Jeho intuice se už za pár dní potvrdila, když trefilSuperjackpot Sportky, který mu přinesl bezmála 24 milionů korun. „Ten pocit, když to konečně vyjde a vy vyhrajete desítky milionů v loterii, se nedá ani popsat,” usmívá se výherce.

Aby informaci vstřebal, dal si prý nejdřív panáka. Hned potom ale běžel za svojí partnerkou a společně začali plánovat, co s penězi provedou. „Jasné je, že část půjde na opravu baráku a také si chci koupit nové auto,” vypočítává Západočech.
 

Díky výhře bude dělat jen to, co ho baví

Zároveň ale podotýká, že je jeho výhra natolik vysoká, že si s klidem může dovolit dát výpověď v práci. „Díky výhře ze Sportky vím, že minimálně nějakou dobu nemusím pracovat. A tak bych si chtěl vychutnat luxus dělat jenom to, co mě baví. Pár podnikatelských záměrů mám, tak uvidíme, jak se mi bude dařit,” uzavírá třicetiletý Čech.

Také si každé ráno, když vám zazvoní budík, říkáte, že byste chtěli dělat jen to, co vás baví? Pokud se vám podaří stejná trefa jako tomuto Západočechovi, budík budete moct ráno s klidem zamáčknout. Klikněte si pro vstupenku k loterním milionům ze Sportky na tomto odkazu.

Autor fotografie: Ilya Ilford, Unsplash

Přečtěte si také