Téměř 30 milionů z Eurojackpotu putuje do Ústeckého kraje: „Nevěřil jsem vlastním očím!“
Když si šedesátník z Ústecka kupoval sázenku do Eurojackpotu, s něčím podobným rozhodně nepočítal. „Nesázím nijak pravidelně a upřímně si ani nepamatuji, kdy to bylo poprvé. Ale jakmile mám opravdu dobrý den, zkusím svoje štěstí.“ A to teď skutečně stálo při něm. Ze slosování si totiž odnesl krásných 29 697 384 Kč.

Přečtěte si také: Přes noc miliardářem? 5 nejvyšších výher, které Češi trefili v Eurojackpotu


„Nemám svoje šťastná čísla a nezkouším ani data narození nebo podobné věci. Prostě si v tabáku řeknu o plný tiket a nechám to na náhodě. Pořád ještě nemůžu úplně uvěřit tomu, že to vyšlo,“ řekl nám klikař při návštěvě budovy Sazky, kam si přišel pro svou výhru.
 

Vyřeší se mu finanční problémy

„To však není nic v porovnání s tím, jak jsem se cítil ve chvíli, kdy jsem výherní částku uviděl poprvé. Tehdy jsem si říkal, že buď blázním, nebo bych měl zajít k očnímu,“ vyprávěl s úsměvem na tváři. Než si výhru konečně připustil, čísla si prý několikrát zkontroloval.

Podle jeho slov jde o nádhernou výhru, díky které se mu opravdu ulevilo. To nejhezčí je finanční svoboda, kterou si teď díky Eurojackpotu bude moct užívat. „Už žádné starosti,“ směje se.
 

Velké změny neplánuje

Ani bezmála 30 milionů, které teď staršímu muži říkají pane, ho ale nedonutí, aby ve svém životě dělal nějaké zásadní změny. A jak nám řekl, ani se nebojí, že by měla výhra vliv na jeho chování nebo na to, co dělá a co ho těší.

O dobrou zprávu se podělil se svými dvěma dětmi, sdělit ji někomu dalšímu se ale zatím docela bojí. „Nevím, jak kdo zareaguje. Čekám, že se díky tomu ukáže, kdo je jaký kamarád a na koho se dá spolehnout. Možná proto trochu váhám s tím, komu se svěřit,“ prozradil nám své obavy.
 

Vyhrát může každý

„Pro další tiket si v budoucnu určitě zajdu. Eurojackpot mi teď dokázal, že umí být fakt štědrý a že vyhrát může opravdu každý. Nevidím jediný důvod, proč to nezkusit znovu,“ usmál se během loučení.

A my můžeme jeho slova jen potvrdit. Pokud chcete svoje štěstí zkusit i vy, není nic jednoduššího než si vsadit. A jestli to dneska v Eurojackpotu vyjde, už brzy vám na účtě může přistát hned 920 milionů korun.

Klikněte si pro tiket na tento odkaz.

Úvodní obrázek je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: iStock Photo.

Přečtěte si také