Sázející Michal bude díky Sazce krotit Jaguára

Sazka svým registrovaných zákazníkům nabízí celou řadu skvělých soutěží. Vedle tisícových poukázek nebo dovolených se tu hraje i o auťáky snů. Nejinak tomu bylo v listopadu, kdy byl hlavní cenou Jaguar F-Type coupé 2.0 v automatu s cenovkou 1,3 milionů. Jeho novým majitelem se stal pan Michal, kterému moc gratulujeme.
 

Přečtěte si také: Poprvé si zahrála online, už za 15 minut byla bohatší o 400 tisíc

Když výherci zástupci Sazky volali, že se stal novým majitelem auta, nechtěl tomu vůbec uvěřit. 
 

O soutěži vůbec nevěděl

2_600x500.jpg


Překvapený byl dvojnásob, protože ani nevěděl, že se o Jaguára soutěží - pracovně bývá často velmi vytížený. Splnil ale podmínku soutěže, protože si v závěru listopadu vložil na svůj online účet na stránkách Sazky 500 Kč a měl plnou registraci.

Peníze prý použil na tiket Sportky, kterou si poprvé zahrál asi před dvěma roky. Nejprve si pro sázenky chodil do obchodů na terminál, teď už ale víc než rok sází jenom online. 
 

Online hraní je pro něj volbou číslo jedna

1_600x500.jpg

Výherce zatím neví, jak s automobilem naloží, jelikož místo sportovního vozu potřebuje spíš ten rodinný. Jistý si je ale jednou věcí - u Sazky teď hrát rozhodně nepřestane.

Toužíte se stát krotitelem stáda koní pod kapotou a ve své garáži parkovat třeba stejný model jako pan Michal? Tak si vsaďte, online budete mít svůj tiket za pár okamžiků. Třeba Sportku si zahrajete na tomto odkazu.

Přečtěte si také