Štěstěnou milovaný. Už druhá výhra v loterii nadělila tomuto Čechovi skoro 9 milionů

Pořádně bujarou oslavu si před nějakým časem s přáteli užil starší Čech a měl k tomu doslova milionové důvody. Jeho oblíbená Sportka mu nadělila už druhou loterní výhru a o žádné drobné rozhodně nešlo. Naše královna mezi číselnými hrami staršímu muži přiřkla částku 8 772 813 Kč.

Přečtěte si také: Ústecko slaví. Díky tajemné schovávačce získal senior ve Sportce přes 6 milionů


Jak nám senior řekl při návštěvě budovy Sazky, kde jsme se s ním domlouvali o podrobnostech předání peněz, tikety si začal kupovat zhruba před deseti lety. To sice není žádná dlouhá doba, on se ale rozhodl jít do sázení s pořádnou vervou a odhodláním.
 

„Losování nevynechávám.“

„Nevzpomínám si, že bych vynechal nějaké slosování,“ řekl nám usměvavý Čech. „Tikety si obvykle kupuji v trafice a abych tam nemusel chodit několikrát týdně, vždy si předplatím několik losování dopředu,“ prozradil nám muž svoji hráčskou taktiku.

Předplatné hned na tři slosování naráz zvolil i tentokrát, k milionovému štěstí ale stačilo už to první, které probíhalo ve středu. „Měl jsem po sportovních zprávách puštěnou televizi, ostatně jako častokrát, losování Sportky sleduji poměrně pravidelně,“ konstatoval výherce. „A když moje oblíbená moderátorka Petra Slancová oznamovala skoro 9 milionů ve druhém tahu, celkem mě zahřálo u srdce, že mám vsazeno i já.“
 

O výhře se dozvěděl z počítače

Muž proto na nic nečekal a vsazená čísla si šel zkontrolovat na internet přes svůj počítač. A právě tady pak přišel šok! Na obrazovce se objevila sedmiciferná částka a jedničkou rozhodně nezačínala. Výherce svému štěstí nechtěl zpočátku věřit, a tak vsazená čísla zadával do počítače stále znovu a znovu. Výsledek byl ale pořád stejný, a tak se s novým životem loterního milionáře, do kterého právě vstoupil, začal senior postupně smiřovat.

O tom, že ve Sportce trefil miliony, řekl svým přátelům, se kterými výhru také oslavil. A hned, jak vypnul počítač, začal také přemýšlet, co si za peníze koupí. Rozhodování bylo ale prý úplně jednoduché.
 

Nové bydlení i auto

„Už dlouho se toužím přestěhovat do lepšího bydlení a tohle přání se mi teď díky Sportce splní,“ usmívá se starší Čech. A dodává, že se už začal dívat po nabídkách volných nemovitostí. Jak nám  dál řekl, peníze mu splní ještě jedno přání, a to je nákup nového auta značky Peugeot.

Nic jiného ale na svém životě měnit nehodlá - nemyslí si, že by ho skoro devítimilionová výhra mohla změnit a ani do práce chodit nepřestane. Stejně jako bude dál pravidelně sázet. „Jak už jsem říkal, v minulosti jsem nevynechal žádné slosování a nevynechám ho ani do budoucnosti,“ říkal při loučení pevným hlasem nový český loterní milionář.
 

Vyhrajte ve Sportce 88,2 milionu

„Moje věrnost Sportce se mi vyplatila už před lety, kdy jsem vyhrál asi 20 tisíc, a teď jsem díky ní bohatší o dalších 9 milionů. Pokud to takhle půjde dál, tak se za nějakou dobu můžu těšit třeba na ještě krásnější výhru,“ rozloučil se s námi s šibalským úsměvem muž.

Je tak skoro jistota, že má tento výherce vsazeno i na příští slosování Sportky. Aby ne, Superjackpot se vyšplhal na fantastických 88,2 milionu korun. Nenechte si ujít možnost, abyste desítky milionů získali, a vsaďte si pohodlně online na tomto odkazu.

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: iStock Photo.

Přečtěte si také