Štědré porce dat  a volání v ceně. Proč právě teď přejít na Šťastné tarify SAZKAmobilu
V nabídce je samozřejmostí spousta volných minut i gigabytů dat bez ohledu na to, zda jste nový nebo stávající zákazník. Šťastné tarify od SAZKAmobilu se pyšní opravdu férovými cenami i celou řadou dalších výhod. Tady jsou hlavní důvody, proč k tomuto mobilnímu operátorovi přejít právě teď.

Tarify od 99 Kč i s daty

SAZKAmobil už hezkých pár let ukazuje, že ceny mobilních služeb vás nemusí zruinovat. Pokud se k největšímu virtuálnímu operátorovi rozhodnete přejít, můžete si být jisti, že všechny tarify mají v ceně mobilní data a začínají na částce 99 Kč. Žádný z nich navíc není dražší než 499 Kč.
 

Přečtěte si také: Volání za korunu nebo data zdarma. 7 důvodů pro předplacenku SAZKAmobilu

 
Například u Šťastného tarifu 499, za který měsíčně zaplatíte právě 499 Kč, budete mít v ceně 1 000 minut volání do všech sítí v ČR a ještě 5 GB dat mobilního internetu. Pokud se vám podaří takovou porci minut provolat, základní sazba je (stejně jako pro všechny ostatní tarify) 1 Kč za minutu. A totožná cena platí i pro SMS. Tarify od SAZKAmobilu jsou navíc odjakživa bez jakýchkoliv závazků a pokut!
 

Tarify se vám přizpůsobí

Rádi telefonujete a posíláte textové zprávy, nebo trávíte dny na sociálních sítích, streamujete videa či chcete volat rodině a známým do zahraničí přes internet? Díky  variabilním dokupovým balíčkum pro data, volání i SMS si tarif můžete opravdu přizpůsobit vlastním potřebám.
 

 Na léto k tarifu až 15 GB dat

Dokup dat můžete mít nyní dokonce zdarma. Stačí k SAZKAmobilu převést vaše číslo od jiného operátora na tarify 299, 399 nebo 499 a až do konce roku si můžete užívat prvního dokupu v měsíci zdarma.
 
A když je teď změna operátora v podstatě hračka (jak na to, zjistíte na tomto odkazu), není už třeba na nic čekat. A to stále není vše. Stávajícím i novým zákazníkům, kteří využívají nebo si aktivují Šťastné tarify 399 a 499, se až do konce září automaticky zvyšuje základní datový objem z 5 GB na 10 GB, tedy na dvojnásobek. Takže k tarifu máte na měsíc k dispozici až 15 GB dat.
 

Skvělá a přehledná nová aplikace

Jednou z velkých deviz SAZKAmobilu je nová mobilní aplikace tohoto operátora. Vše v ní najdete na jednom místě, a protože je opravdu přehledná, správa vašeho tarifu nebo dokupy balíčků volání a dat vám zaberou jenom pár chvilek.
 
Aplikace je samozřejmě ke stažení zdarma. Pro telefony s Androidem ji získáte na tomto odkazu, pro zařízení s iOS klikněte pro změnu sem.
 

Za služby zaplatíte z domova nebo na každém rohu

 Na hrách a loteriích společnosti Sazka je skvělé, že si je můžete pořídit jak online, tak i na tisícovkách míst po celé republice. Stejnou síť využívá i tento operátor. Od místa, kde zaplatíte faktury za služby, vás tak dělí jenom pár kroků. To nejbližší najdete na interaktivní mapě na tomto odkazu.
 

Vaše číslo vám může vyhrát stovky tisíc tisíc

 Hrát o minimální Jackpot 250 000 Kč jen díky tomu, že voláte a datujete? Přesně to je třešinka na dortu, kterou SAZKAmobil nabízí. Loterii SAZKAmobil šance, kde  vyhrává každý pátý, si můžete vsadit za každých utracených 200 Kč ve vašem měsíčním vyúčtování. Losuje se každé první pondělí v měsíci.
 
Už přemýšlíte, kdy do rodiny SAZKAmobilu zamíříte? Všechny další detaily, které vás o tarifech zajímají, najdete na tomto odkazu.
 
Autor úvodní fotografie: Philipp Lansing, Unsplash.

Přečtěte si také