Sportka odměnila sázejícího milionem korun. „Konečně si s manželkou začneme plnit sny!“

Věrnost je jedna z nejdůležitějších vlastností, které člověk může mít, a spousta sázejících potvrdí, že společně s trpělivostí mohou vést k pěkným odměnám. Patří k nim i tento výherce. Ten si při nedávném slosování Sportky přišel na pěkných 1 236 860 Kč.

Přečtěte si také: Gratulujeme! Sázející z Prahy trefil v páteční Sportce skoro 94 milionů!


Muž si poprvé vsadil před šesti lety a za sebou má už několik menších výher. Jak nám prozradil při návštěvě budovy Sazky, většinou si vsadí alespoň dvakrát do měsíce a pro tikety si zásadně chodí do svého oblíbeného tabáku.
 

Výhra v první řadě zamává s emocemi

„Určitě nejsem první ani poslední výherce, kterého ta zpráva šokovala. Myslím, že to tak prožívá snad každý - nejdřív přijde šok, poté nedůvěra, nějaké to kontrolování, jestli jste se náhodou při zadávání čísel někde nespletl, a až potom se dostaví úleva a radost,“ vysvětlil výherce v milionářské místnosti.

Následně přiznal, že jako většina výherců, o nichž kdy četl, dostal o tiket strach. Aby se před vyzvednutím částky nepoškodil nebo neztratil, zamkl ho raději k dalším cennostem do trezoru.
 

Všechny peníze půjdou do bydlení

O radostnou novinku se zatím podělil jen se svou manželkou. Společně pak výhru skromně oslavili a řeč samozřejmě padla i na to, jak ji zužitkují.

„Zaměstnání měnit nehodlám a v plánu není ani žádná velká dovolená nebo cesta kolem světa. Všechny peníze přidám ke spoření na lepší bydlení, po němž s manželkou už nějakou tu dobu pokukujeme,“ prozradil čerstvý milionář.
 

Přidejte se k výhercům i vy

Muž také věří, že ho výherní částka nijak neovlivní a zůstane stejným člověkem, jakým byl doposud. „Peníze jsou skvělé a všichni je potřebujeme. Ale nemyslím si, že by měly určovat, kým člověk je a jak se chová,“ vysvětlil a vzápětí dodal, že štěstí je třeba hledat někde jinde. Přesto plánuje, že si v budoucnu znovu vsadí a doufá v nějakou další výhru.

Nám nezbývá než se těšit, až se s ním v budově Sazky znovu potkáme - poslouchat příběhy výherců je totiž jedna z nejkrásnějších částí naší práce. Vsaďte si na příští slosování Sportky a třeba nám svůj příběh převyprávíte i vy. Momentálně hrajeme o desítky milionů a vy svoji vstupenku do slosování získáte na tomto odkazu.

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: iStock Photo.

Přečtěte si také