Soutěž: Nechte se zdarma rozmazlovat na festivalu Colours of Ostrava díky Sazka Klubu

Hudebních festivalů se v Česku pořádá nepočítaně, na jejich pomyslném vrcholu ale stojí ten, na který si musíme zajet do areálu Dolních Vítkovic v Ostravě. Jmenuje se Colours of Ostrava, jezdí sem ty největší hvězdy z celého světa a každý rok si ho nenechá ujít víc a víc lidí. A vy ho letos můžete navštívit úplně zdarma. Ve hře je hned 36 lístků.

Přečtěte si také: Výherce 1,2 milionu od Sazka Klubu dá peníze svým dětem


Colours se tento rok konají mezi 17. a 20. červencem a hlavními hvězdami budou rockové legendy The Cure. K vidění bude ale i další skvělá britská pop-rocková formace Florence + The Machine, Rag'n'Bone Man, kterého možná znáte díky singlu Human, ale také elektroničtí Years & Years nebo domácí Kryštof. Celkově se tu na dvaceti scénách představí hned 130 kapel, chybět ale nebudou ani filmy, divadlo nebo taneční vystoupení.

Členové Sazka Klubu hrají o 36 vstupenek


Chtěli byste být u toho, ale nechce se vám platit tisíce za vstupenky? Se Sazka Klubem se na Colours of Ostrava můžete podívat zdarma. Až do 14. července vyhrají každý týden hned tři z vás po dvou vstupenkách na všechny čtyři festivalové dny.

Jediné, co pro to musíte udělat, je být členem Sazka Klubu a přihlásit se do svého účtu. Poté už jen vyplníte formulář a vstupenky můžou být vaše. S registrací ale nečekejte: protože se výherci losují každý týden, platí, že čím dřív formulář vyplníte, tím větší šanci na získání lístků máte.
 

V soutěži jste na pár kliknutí

inp_600x400.jpg

Ať už vstupenky získáte, nebo ne, na Colours si svoji kartu Sazka klubu určitě nezapomeňte vzít.  v Kavárně Štěstí vám uvaří víkendovou kávu za pouhou korunu anebo si můžete na třicet minut rezervovat VIP zónu s obsluhou a pořádně si tu od festivalového shonu odpočinout.

Soutěže o vstupenky na Colours of Ostrava se ale můžou zúčastnit také ti, kdo zatím členy Sazka Klubu nejsou. Stačí jen co nejdřív dokončit klubovou registraci a už v příštím slosování může být vybráno číslo právě vaší karty.

Členem klubu se lze stát na kterémkoliv prodejním místě s terminálem Sazky. Klikněte si pro to nejbližší na naší interaktivní mapě na tomto odkazu.
 

Sazka Klub přináší výhody i skvělé soutěže


Pokud hrajete například Sportku nebo Eurojackpot, na kartu si uložíte oblíbená čísla, a tak se už nikdy nebudete muset zdržovat zaškrtáváním tiketu na prodejně - vsazeno budete mít během pár chvil. Sazka vás ale bude také e-mailem nebo SMS informovat v případě, že vyhrajete, a tak už vám žádná výhra neuteče.

Více informací o Sazka Klubu najdete na tomto odkazu a my vám už teď můžeme prozradit, že už brzy přijdou další skvělé soutěže. Třeba o nadupané SUV Škoda Karoq, o který se bude hrát od začátku srpna.

Přečtěte si také