Seznam přání v době COVIDu se zásadně proměnil. Ukazuje to nejnovější výzkum

Co byste dělali vy, kdybyste zítra v Eurojackpotu trefili 2 roky prázdnin v rámci mimořádné prémie Český pátek? V té se hraje o měsíční rentu 50 000 Kč, která vám bude vyplácena po následujících 24 měsíců. Co by dělali ostatní, ukazují nejnovější data statistiků.

Přečtěte si také: Za 22 milionů z Eurojackpotu si Moravan postaví bydlení snů


Průzkum si zadala anglická loterní společnost National Lottery a ukázal, že představy, co si dopřát za vysněnou výhru, se docela zásadně změnily u šedesáti procent respondentů. Pojďme se podívat, jak vypadá nový „normální“ seznam.
 

1. Pěstovat svou vlastní zeleninu

Virus zamíchal seznamem priorit řady lidí. Více přemýšlejí, uvědomují si, že nic není samozřejmé a je dobré se spoléhat více na sebe a svou soběstačnost. Paniky v britských obchodech se evidentně odrazily i v přáních obyčejných Britů. Zahrádku se zeleninou, kde si ji mohou sami pěstovat, si na prvním místě přeje 16 % dotázaných.
 

2. Zkrášlit si zahradu

Také jste v době karantény trávili víc času na zahradě? Nejste sami, stejný trend zavládl i v ostrovní zemi. Proto teď lidé víc touží po změně svého bezprostředního okolí, a to víc než po cestování a výletech za hranice. Nový projekt na zahradu by si přálo 15 % lidí.
 

3. Učit se vařit, zlepšovat se ve vaření či pečení

U sporáků a trub se realizovala řada z nás, kterým nebylo dopřáno rýpat se v záhoncích. Cedule „Máme droždí“ zdobila několik asijských večerek, které vítězoslavně trumfovaly vybrakované supermarkety. Dojít si na kurz pečení nebo vaření se stalo jedním z nových snů potenciálních výherců a celkem 12 % lidí by si přálo mít dost peněz na to, aby se mohli ve svém kulinaření zdokonalovat.
 

4. Odstěhovat se k moři

Přání, které nepotřebuje asi víc vysvětlivek. Když už u moře jednou jste, tak vám nikdo nemůže zakázat k němu dojít, že? Karanténa nekaranténa, mořský vzduch vám půjde do oken tak jako tak.
 

5. Naučit se cizí jazyk

Domácnost i zahrada jsou vygruntované, opravené a krásné. Co teď? Teď přišel čas jen na nás. Kvalitní jazykový kurz není nic levného, ovšem s výhrou si můžete najmout soukromého lektora a navíc i rodilého mluvčího na konverzaci.
 

6. Postavit si na zahradě bar nebo hospůdku

Protože pak už vás nezaskočí, když vám zavřou hospodu. Nebo ji otevřou jen na obědy. A o tom, zda tam budete nosit roušky, si rozhodnete sami.
 

7. Odstěhovat se na venkov

Centra měst byla často epicentry nákazy, i proto možná sázející sní o koupi domku někde na klidném venkově. Pokud by šlo o vyšší výhru, určitě by byl domek krásným sídlem, skýtajícím všechno včetně saun a bazénů. Zákaz vycházení by pak nikoho nezaskočil ani v létě, ani v zimě. Vždy by bylo o zábavu postaráno.
 

8. Začít podnikat

Karanténa spoustu z nás naučila, že se dá pracovat třeba i z postele. Proto se trochu neobvykle do přání potenciálních výherců dostala také práce. Být svým pánem láká teď více lidí, kterým ale do startu chybí počáteční kapitál. Výhra by ho mohla zařídit.
 

9. Koupit si vířivku

S vířivkou je to podobné jako s oním bazénem a saunou u venkovského sídla. Navíc se dá využít celoročně a instalovat ji můžete třeba i na terasu bytu.
 

10. Koupit si obytné auto

A brázdit nezávisle všude tam, kde vás napadne. Tohle si přejí lidé víc než luxusní dovolené v exotických destinacích. Představy o plných dovolenkových resortech se rozplynuly spolu s omezením letecké dopravy. Nakonec i teď se mění seznam zemí, kam je možné cestovat, a kam ne. Obytňáček a cesta po krásách Česka i okolních zemích, kterou můžete sami kdykoliv ovlivnit, teď jednoznačně vede ve snech sázejících.
 

Plňte si sny díky Eurojackpotu

Podtrženo sečteno, o sny nás nepřipraví nic a nikdo. Snít budeme, i když nebude dovoleno se podívat dál než do nejbližšího obchodu. Sny se akorát trochu změnily a jako bychom mnohem víc vnímali drobné radosti, které život přináší. A výhra v loterii je může jen zpříjemnit.

Proto připomínáme, že se už zítra v Eurojackpotu hraje o rovných 899 milionů korun. Co víc: jen pro naše hráče je určena speciální mimořádná prémie Český pátek, kterou jsou tentokrát 2 roky prázdnin. Co to znamená? Sazka vám bude hned dva roky vyplácet krásnou měsíční rentu v hodnotě 50 000 Kč. Což je dost, abyste ve svém novém obytňáku nestrávili jenom dovolenou, ale třeba rovnou celé dva roky.

Pojistěte si vstupenku do zítřejšího slosování Eurojackpotu online na tomto odkazu.

Přečtěte si také