Schovávačka v trezoru přinesla hráčce 2 miliony korun

Hned sto nových českých milionářů letos vzniklo díky doplňkovce Sportky Milionový déšť. Jednou z nich je i maminka dvou dětí, která je nyní bohatší o 2 miliony korun. Výhra její rodině zajistí nádherné Vánoce a ještě od českých plískanic utečou do teplých krajů.
 

Přečtěte si také: Mladá sázkařka si díky Sportce pořídí vlastní bydlení

Žena se nám svěřila, že sází spíš příležitostně. Poprvé to bylo asi před deseti lety a i když pár stokorun občas vyhrává, miliony se na ni usmály až nyní. „Když jsem domů přinesla tiket, s manželem a dětmi jsme si říkali, co bychom si za výhru pořídili. Děti měly jasno okamžitě - chtěly jet k moři,” usmívá se výherkyně.

„Nikdy jsem si nemyslela, že bych zrovna já mohla vyhrát.”

I proto pak slosování v televizi sledovali všichni společně. Už chvíli poté bylo jasné, že k moři skutečně pojedou. „Ani nevím, kdo z nás čtyř byl nejvíc nadšený, za sebe ale můžu říct, že jsem nejdřív zažila pořádný šok,” směje se žena. „O tom, že někdo vyhrává, čtete a slýcháte celkem často, nikdy by mě ale nenapadlo, že to můžu být také já, kdo správná čísla trefí.”

Díky dvěma milionům ze Sportky si teď mladá rodina začne plnit sny. Jak nám výherkyně svěřila, už teď se všichni čtyři společně dohodli, že co nejdříve vyrazí za sluníčkem a mořem do Egypta. 

Oba rodiče svým dětem také udělají pohádkové Vánoce. „Když máte dvě děti, peněz není nikdy nazbyt. Díky Sportce ale teď vím, že letos bude 24. prosince skutečně štědrý den,” sní s otevřenýma očima žena.

Sportka rodině přinesla pocit bezpečí

Jedním dechem ale dodává, že rozhodně neplánují celou částku rozházet. „Díky výhře jsme teď mnohem klidnější, protože i když si trochu užijeme, pořád nám zbude dost, abychom si nějaké peníze mohli nechat do zálohy, kdyby se cokoliv stalo,” rozumně podotýká mladá maminka.

A jak si vysvětluje, že tentokrát vyhrála právě ona? „Mám svoji šťastnou schovávačku. Vsazený tiket jsem si uložila do našeho trezoru, tak si říkám, že mi výhru třeba přinesl právě on,” končí vyprávění nová loterijní milionářka.

Jestli máte také svoji šťastnou schovávačku, tak pevně věříme, že už v ní i vy máte svoji sázenku na příští slosování. A jestli ne, doběhnout si pro ni můžete do jednoho z tisíců obchodů s terminálem Sazky. Ten nejbližší si pohodlně najdete na interaktivní mapě na tomto odkazu

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečnou výherkyni. Autor fotografie: Alexander Dummer, Unsplash.

Přečtěte si také