Sazkabet analýza 19. ligového kola
Opava vs. Jablonec
1. česká fotbalová liga má na programu 19. kolo, ve kterém v sobotu ve 14:30 hostí Opava tým Jablonce. Oba týmy dělí v tabulce devět příček, domácí jsou aktuálně na čtrnáctém místě ligové tabulky, hosté drží pátou příčku. V posledním ligovém kole opavští hráči remizovali s Ostravou, naopak hosté z Jablonce prohráli s Českými Budějovicemi. Nejlepším střelcem Opavy je Rene Dedic se třemi brankami. V týmu hostů z Jablonce je nejlepším zakončovatelem Martin Doležal se sedmi góly. Hostující Jablonec na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrál dva zápasy, domácí Opava na svém stadionu v této sezóně vyhrála jen dva zápasy. Opava v této sezóně vstřelila na domácím hřišti průměrně jen 0,5 branky na zápas, Jablonec zaznamenal na venkovních hřištích průměrně pouze 1 zásah. Domácí Opava v tomto ročníku odehrála ovšem deset zápasů, ve kterých nevstřelila žádnou branku, hostující tým Jablonce odehrál čtyři zápasy, ve kterých neskóroval. Defenziva hostujícího Jablonce není příliš pevná, průměrně obdržela 1,3 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,5 gólu na zápas. Opavě se na domácím stadionu zatím příliš nedaří a hosté z Jablonce zase nevozí moc bodů z venkovních stadionů, je pravděpodobné, že se budou body dělit. 

České Budějovice vs. Příbram
V devatenáctém kole 1. české fotbalové ligy se spolu v neděli na Fotbalovém stadionu na Střeleckém ostrově od 14:30 utkají České Budějovice a Příbram. V tomto utkání se střetne sedmý s patnáctým týmem aktuální ligové tabulky, domácí mají v tabulce náskok čtrnáct bodů. V minulém kole hostující příbramští hráči ztratili všechny body se Spartou a byla to již druhá prohra v řadě. Naopak domácí České Budějovice vyhrály s Jabloncem. Snajperem v týmu Českých Budějovic je Ivan Schranz, který dal šest gólů, za Příbram se šestkrát prosadil Michal Škoda. Hostující Příbram na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně nevyhrála žádný zápas, domácí České Budějovice na svém stadionu v této sezóně vyhrály čtyři zápasy. České Budějovice v této sezóně vstřelily na domácím hřišti průměrně 1,4 branky na zápas, Příbram zaznamenala na venkovních hřištích průměrně pouze 0,4 zásahu. České Budějovice z osmnácti zápasů v této sezóně ve čtyřech nevstřelily žádný gól, Příbram dokonce neskórovala v jedenácti zápasech. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,6 branky na utkání, hosté jsou na tom podobně, jejich obrana připustila průměrně 1,7 branky na zápas. Hosté neprožívají úspěšné období, když prohráli poslední dva zápasy v řadě. Domácím se v posledních utkáních daří daleko lépe než hostům. 

Sparta Praha vs. Boleslav
1. česká fotbalová liga má na programu 19. kolo, ve kterém v neděli v 17:00 hostí Sparta tým Boleslavi. Oba týmy dělí v tabulce pouze jedna příčka, domácí jsou aktuálně na čtvrtém místě ligové tabulky, hosté drží třetí příčku. Spartě se v posledním ligovém kole proti Příbrami dařilo a brala plný počet bodů. Hostující Boleslav také získala maximum bodů s Teplicemi. Nejvíc branek v dresu Sparty vsítil Kaku Kanga, v barvách Boleslavi dal nejvíc branek Nikolai Komlichenko. Hostující Boleslav na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrála jeden zápas, domácí Sparta na svém stadionu v této sezóně vyhrála pět zápasů. Boleslav není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelila hostitelům 0,8 branek na venkovní zápas, Sparta ovšem má na domácím hřišti vyšší brankový průměr 2,3 branky na zápas. Sparta z osmnácti zápasů v této sezóně ve třech nevstřelila žádný gól, Boleslav neskórovala ve čtyřech zápasech. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,3 branky na utkání, hosté jsou na tom podobně, jejich obrana připustila průměrně 1,3 branky na zápas. Domácí Sparta má na domácím hřišti průměr 2,3 vstřelené góly na zápas, hosté mají horší průměr 0,8 branky na venkovní zápas, Sparta v tomto utkání neprohraje. 

Bohemians vs. Ostrava
V devatenáctém kole 1. české fotbalové ligy se spolu v pátek v Ďolíčku od 17:30 utkají Bohemians a Ostrava. Domácí tým Bohemians je aktuálně s devatenácti body na jedenácté pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce o pět příček výš na šesté pozici, když získali sedmadvacet bodů. V posledním ligovém kole vršovičtí hráči prohráli s Plzní, naopak hosté z Ostravy remizovali s Opavou, byla to již druhá remíza v řadě. Nejlepšími zakončovateli jsou za Bohemians David Bartek se třemi góly a za Ostravu Dame Diop, který se trefil pětkrát. Hostující Ostrava na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrála dva zápasy, domácí Klokani na svém stadionu v této sezóně vyhráli pět zápasů. Ostrava není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelila hostitelům 0,8 branek na venkovní zápas, Bohemians ovšem mají na domácím hřišti vyšší brankový průměr 1,5 branky na zápas. Bohemians z osmnácti zápasů v této sezóně v osmi nevstřelili žádný gól, Ostrava neskórovala v šesti zápasech. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,6 branky na utkání, hosté jsou na tom lépe, jejich obrana připustila průměrně 1,3 branky na zápas. Hostující Ostrava v posledních dvou zápasech v řadě remizovala. Domácí Bohemians mají na domácím hřišti průměr 1,5 vstřelené góly na zápas, hosté mají horší průměr 0,8 branky na venkovní zápas, Bohemians v tomto utkání neprohrají. 

Slovácko vs. Plzeň
Slovácko přivítá v sobotu v 17:00 v rámci 19. kola 1. české fotbalové ligy na Městském stadionu Slovácko Plzeň. Domácí tým Slovácka je aktuálně se šestadvaceti body na osmé pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce o šest příček výš na druhé pozici, když získali sedmatřicet bodů. Slovácku se v posledním ligovém kole proti Zlínu nedařilo, když ztratilo tři body. Hostující Plzeň naopak získala maximum bodů s Bohemians. Nejlepšími zakončovateli jsou za Slovácko Tomáš Zajíc s pěti góly a za Plzeň Michal Krmenčík, který se trefil devětkrát. Hráči Slovácka v této sezóně vyhráli čtyři z osmi domácích zápasů. Hosté z Plzně venku uhráli tři výhry z osmi zápasů. V této ligové sezóně domácí Slovácko vstřelilo na domácím hřišti průměrně 1,6 góly v jednom zápase. Hosté z Plzně na venkovních hřištích průměrně vstřelili 1,4 branky. Domácí Slovácko v tomto ročníku odehrálo šest zápasů, ve kterých nevstřelilo žádnou branku, hostující tým Plzně odehrál pouze tři zápasy, ve kterých neskóroval. Defenziva hostující Plzně je pevná, průměrně obdržela 0,9 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,3 gólu na zápas. Mírným favoritem jsou v tomto zápase hostující hráči Plzně, kteří mají v tabulce náskok 11 bodů, hosté v tomto utkání získají alespoň bod. 

Teplice vs. Zlín
V sobotu nás čeká 19. kolo 1. české fotbalové ligy a v něm se o body utkají Teplice a Zlín. V tomto utkání se střetne dvanáctý se třináctým týmem aktuální ligové tabulky, domácí mají v tabulce náskok pouhý jeden bod. V posledním ligovém kole tepličtí hráči prohráli s Boleslaví, naopak hosté ze Zlína vyhráli se Slováckem. Nejvíc branek v dresu Teplic vsítil Jakub Mareš, v barvách Zlína dal nejvíc branek Tomáš Poznar. Hostující ševci na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhráli jeden zápas, domácí Teplice na svém stadionu v této sezóně vyhrály jen dva zápasy. Teplice v této sezóně vstřelily na domácím hřišti průměrně jen 1 branku na zápas, Zlín zaznamenal na venkovních hřištích průměrně pouze 0,6 zásahu. Domácí Teplice v tomto ročníku odehrály čtyři zápasy, ve kterých nevstřelily žádnou branku, hostující tým Zlína odehrál deset zápasů, ve kterých neskóroval. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,5 branky na utkání, hosté jsou na tom podobně, jejich obrana připustila průměrně 1,6 branky na zápas. Teplicím se na domácím hřišti nedaří a Zlín zase nevozí body z venkovních stadionů, dá se očekávat, že by se týmy mohly o body rozdělit. 

Liberec vs. Slavia Praha
1. česká fotbalová liga má na programu 19. kolo, ve kterém v pátek v 19:30 hostí Liberec tým Slavie. Domácí tým Liberce je aktuálně se čtyřiadvaceti body na deváté pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce o osm příček výš v čele ligy, když získali osmačtyřicet bodů. Liberec v minulém ligovém kole hrál proti Olomouci a ztratil všechny body. Oproti tomu klub ze Slavie získal s Karvinou tři body. Nejlepším střelcem Liberce je Roman Potočný s osmi brankami. V týmu hostů ze Slavie je nejlepším zakončovatelem Tomáš Souček s osmi góly. Hostující sešívaní na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhráli šest zápasů, domácí Liberec na svém stadionu v této sezóně vyhrál čtyři zápasy. V této ligové sezóně domácí Liberec vstřelil na domácím hřišti průměrně 2,4 góly v jednom zápase. Hosté ze Slavie na venkovních hřištích průměrně vstřelili 1,8 branky. Liberec z osmnácti zápasů v této sezóně ve třech nevstřelil žádný gól, Slavia neskórovala ve dvou zápasech. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,5 branky na utkání, hosté jsou na tom lépe, jejich obrana připustila průměrně 0,2 branky na zápas. Domácí na Stadionu U Nisy v této sezóně průměrně vstřelili 2,4 branky, i v tomto utkání vstřelí alespoň jeden gól. 

Karviná vs. Olomouc
V neděli se odehraje 19. kolo 1. české fotbalové ligy, ve kterém se ve 14:30 spolu střetnou Olomouc a Karviná. Oba týmy dělí v tabulce šest příček, domácí jsou v tabulce poslední, hosté drží desátou příčku. V posledním ligovém kole karvinští hráči prohráli se Slavií, naopak hosté z Olomouce vyhráli s Libercem. Nejlepšími zakončovateli jsou za Karvinou Michal Petráň se třemi góly a za Olomouc Jakub Plšek, který se trefil sedmkrát. Hráči Karviné v této sezóně nevyhráli žádný z osmi domácích zápasů. Hosté z Olomouce venku uhráli jednu výhru z devíti zápasů. Olomouc není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelila hostitelům 1,2 branek na venkovní zápas, Karviná má na domácím hřišti nižší brankový průměr 0,4 branky na zápas. Domácí Karviná v tomto ročníku odehrála ovšem jedenáct zápasů, ve kterých nevstřelila žádnou branku, hostující tým Olomouce odehrál čtyři zápasy, ve kterých neskóroval. Defenziva hostující Olomouce není příliš pevná, průměrně obdržela 1,3 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,4 gólu na zápas. Karviné se na domácím stadionu zatím příliš nedaří a hosté z Olomouce zase nevozí moc bodů z venkovních stadionů, je pravděpodobné, že se budou body dělit.
 

Přečtěte si také