Analýza prvního ligového kola
Nový ročník fotbalové ligy začíná již tento pátek a Sazkabet si pro sportovní fanoušky i sázkaře připravil novinku v podobě pravidelných analýz. V nich budou naši bookmakeři rozebírat ty nejzajímavější a nejsázenější zápasy kola. Necháš se inspirovat?

Plzeň Viktoria – Olomouc
Plzeň do nového ročníku ligy vstoupí v sobotu v 19:30 zápasem, ve kterém bude hostit Olomouc. Vicemistr minulé sezony ze západu Čech se opět bude moct spolehnout na Michala Krmenčíka, který se vrací po dlouhém zranění. Hanáky by pak měl táhnout Martin Nešpor, který na jaře pomohl Sigmě k záchraně.

Plzeň prošla přípravou poměrně hladce, když ze šesti zápasů vyhrála čtyři a jen jednou remizovala. Olomouci se v přípravě také poměrně dařilo, ze šesti zápasů vyhrála tři. Ostrá utkání mají ale již úplně jiný náboj. Viktoria na Olomouc umí, naposledy s Hanáky prohrála před 7 lety. Proto předpokládáme její výhru i tentokrát.

Přidat na tiket

Ostrava Baník – Liberec
Ostravský Baník vstoupí do sezóny duelem s Libercem. V loňském ročníku soutěže skončily oba celky hned vedle sebe na pátém, respektive šestém místě. Lze očekávat, že uvidíme vyrovnané utkání, ve kterém nepadne moc branek. Domácí budou mít velkou výhodu díky fanouškům, kteří na vítkovickém stadionu vždy dokáží rozbouřit to pravé peklo. V neprospěch hostů hraje i fakt, že je opustil jejich nejlepší střelec a opora loňského ročníku Libor Kozák.

Nepohodu do domácí kabiny pak zase může přinést nepříliš povedená příprava, ve které Baník vyhrál jen jeden z pěti zápasů. Očekáváme tak vyrovnané utkání, na jehož konci si klidně oba týmy mohou rozdělit body za remízu.

Přidat na tiket

Sparta Praha – Slovácko
Sparťané se poslední dvě sezóny potýkali s herní krizí. Po nepovedeném pokusu s italským koučem se klub dlouho vzpamatovával a snažil se najít herní klid i stabilitu. Tu by nyní měl zařídit nový trenér Václav Jílek, jehož působení na Letné je jedním z největších otazníků na startu ligy. První ostrou zkouškou bude pro Spartu zápas se Slováckem, které loňský ročník zakončilo na 11. místě.

Letenským hraje do karet, že na tohoto soupeře v domácím prostředí umí. Naposledy s ním v Praze ztratili body před téměř 15 lety. Pro Jílkův výběr je tak tento zápas ideální příležitostí, jak si zpravit chuť po přípravě, ve které Sparta zvítězila jen jednou ve třech zápasech. Proto jasně volíme výhru domácích.

Přidat na tiket

Zlín – Slavia Praha
Úřadující mistr míří do Zlína. Tam sice naposledy sešívaní zaváhali a prohráli 0:1, podobný výsledek ale rozhodně neočekáváme. Vedení Slavie si dokázalo udržet dost možná budoucího tahouna klubu Tomáše Součka, navíc přivedlo posily jako je Stanciu, Holeš nebo třeba Hovorka. Odchod Miroslava Stocha by tak kabinu neměl výrazně oslabit.

Oporou Zlína bude nejlepší střelec týmu z loňského ročníku Tomáš Poznar, očekáváme ale, že si na obraně Slavie vyláme zuby a střelecky se neprosadí. I proto doporučujeme vsadit na výhru hostí.

Přidat na tiket

Získej lepší kurz díky nejvýhodnější akovce!
Věříš našim analýzám? Vsaď je všechny do AKO tiketu a získej ten nejlepší kurz! Sazkabet tě totiž odmění za každý další zápas na tiketu díky automatickému navýšení kurzu až o 100 %!

Vsadit všechny události s kurzovým navýšením o 5 %

Přečtěte si také