Sazkabet analýza: 1. kolo nadstavby
Zlín vs. Opava - 20.06.2020 15:30
Zlín přivítá v sobotu v 15:30 v rámci 1. kola nadstavbové části skupiny o záchranu 1. české fotbalové ligy na Letné Opavu. Svěřenci domácího trenéra Jana Kameníka jsou aktuálně na třetím místě tabulky nadstavbové části o záchranu, hosté okupují pátou pozici. Minulé měření sil na Letné ovládli domácí hráči Zlína 2:0. Zlín v minulém ligovém kole hrál proti Slavii a ztratil všechny body, což bylo již druhé zaváhání v řadě. Oproti tomu klub z Opavy získal s Českými Budějovicemi tři body. Snajperem v týmu Zlína je Tomáš Poznar, který dal šest gólů, za Opavu se čtyřikrát prosadil Rene Dedic. Hostující Opava na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrála jen jeden zápas, domácí ševci na svém stadionu v této sezóně vyhráli šest zápasů. Zlín v této sezóně vstřelil na domácím hřišti průměrně 1,1 branky na zápas, Opava zaznamenala na venkovních hřištích průměrně pouze 0,4 zásahu. Zlín ze třiceti zápasů v této sezóně ve čtrnácti nevstřelil žádný gól, Opava neskórovala v sedmnácti zápasech. Defenziva hostující Opavy není příliš pevná, průměrně obdržela 1,6 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,6 gólu na zápas. Domácím se aktuálně nedaří, nashromáždili dvě prohry v řadě. Mírným favoritem jsou v tomto zápase domácí hráči Zlína, kteří mají v tabulce náskok 4 body, domácí v tomto utkání neprohrají. 

Teplice vs. Karviná - 20.06.2020 15:30
V sobotu se odehraje 1. kolo nadstavbové části skupiny o záchranu 1. české fotbalové ligy, ve kterém se v 15:30 spolu střetnou Karviná a Teplice. Domácí tým Teplic je aktuálně s jednatřiceti body na druhé pozici v tabulce nadstavbové části o záchranu, hosté jsou pouze o dvě příčky níž na čtvrté pozici, když získali šestadvacet bodů. Poslední vzájemné utkání skončilo výhrou hostů z Karviné 3:0. V minulém kole hostující karvinští hráči ztratili remízou dva body s Boleslaví. Naopak domácí Teplice vyhrály s Příbramí. Nejvíc branek v dresu Teplic vsítil Jakub Řezníček, v barvách Karviné dal nejvíc branek Ondřej Lingr. Hráči Teplic v této sezóně vyhráli pět z patnácti domácích zápasů. Hostující hráči Karviné na venkovních hřištích vyhráli dva z patnácti zápasů. Teplice nejsou na domácím hřišti příliš produktivní, když v průměru vstřelily 1,3 góly na zápas. Také Karviná na venkovních hřištích není obávaným týmem, její brankový průměr je 0,6 branky na utkání. Domácí Teplice v tomto ročníku odehrály osm zápasů, ve kterých nevstřelily žádnou branku, hostující tým Karviné odehrál sedmnáct zápasů, ve kterých neskóroval. Defenziva hostující Karviné není příliš pevná, průměrně obdržela 1,3 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,6 gólu na zápas. Mírným favoritem jsou v tomto zápase domácí hráči Teplic, kteří mají v tabulce náskok 5 bodů, domácí v tomto utkání neprohrají. 

Příbram vs. Olomouc - 20.06.2020 15:30
1. česká fotbalová liga má na programu 1. kolo nadstavbové části skupiny o záchranu, ve kterém v sobotu v 15:30 hostí Příbram tým Olomouce. Svěřenci domácího trenéra Romana Nádvorníka jsou aktuálně na šestém místě tabulky nadstavbové části o záchranu, hosté okupují první pozici. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po výhře domácích z Příbrami 1:2. Příbram v minulém ligovém kole hrála proti Teplicím a ztratila všechny body. I klub z Olomouce vyšel z posledního utkání proti Plzni naprázdno. Nejlepším střelcem Příbrami je Michal Škoda se šesti brankami. V týmu hostů z Olomouce je nejlepším zakončovatelem Jakub Plšek se sedmi góly. Hostující Olomouc na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrála jen tři zápasy, domácí Příbram na svém stadionu v této sezóně vyhrála čtyři zápasy. Olomouc není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelila hostitelům 1,2 branek na venkovní zápas, Příbram má na domácím hřišti nižší brankový průměr 0,9 branky na zápas. Domácí Příbram v tomto ročníku odehrála ovšem dvacet zápasů, ve kterých nevstřelila žádnou branku, hostující tým Olomouce odehrál sedm zápasů, ve kterých neskóroval. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,8 branky na utkání, hosté jsou na tom lépe, jejich obrana připustila průměrně 1,2 branky na zápas. Domácí Příbram na domácím hřišti v této sezóně není žádným postrachem. Stejně tak ale hosté nevozí moc bodů z venkovních stadionů, zápas by mohl skončit remízou. 

Plzeň vs. Jablonec - 21.06.2020 19:00
Plzeň přivítá v neděli v 19:00 v rámci 1. kola nadstavbové části skupiny o titul 1. české fotbalové ligy v Doosan Aréně Jablonec. Domácí tým Plzně je aktuálně se šestašedesáti body na druhé pozici v tabulce nadstavbové části o titul, hosté jsou pouze o dvě příčky níž na čtvrté pozici, když získali devětačtyřicet bodů. Poslední vzájemné utkání skončilo výhrou domácí Plzně 1:2. Plzeň v minulém ligovém kole hrála proti Olomouci a získala maximum bodů za výhru, poslední týdny jsou domácí ve formě, jde už o druhou výhru v řadě. Oproti tomu klub z Jablonce vyšel z posledního utkání proti Bohemians naprázdno. Nejvíc branek v dresu Plzně vsítil Michal Krmenčík, v barvách Jablonce dal nejvíc branek Martin Doležal. Viktoriáni v této sezóně vyhráli dvanáct z patnácti domácích zápasů. Hostující hráči Jablonce na venkovních hřištích vyhráli pět z patnácti zápasů. Plzeň je na domácím hřišti produktivní, když v průměru vstřelila 2,5 góly na zápas. Oproti tomu Jablonec není venku nijak produktivním týmem, jeho brankový průměr je 1,1 branky na utkání. Plzeň ze třiceti zápasů v této sezóně ve čtyřech nevstřelila žádný gól, Jablonec neskóroval v sedmi zápasech. Domácí obrana patří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 0,7 branky na utkání, hosté jsou na tom hůř, jejich obrana připustila průměrně 1,4 branky na zápas. Domácím se v posledních zápasech dařilo a brali plný počet bodů ve dvou po sobě jdoucích utkáních. Domácí na svém stadiónu v této sezóně průměrně vstřelili 2,5 branky, i v tomto utkání vstřelí alespoň jeden gól. 

Ostrava vs. Slavia Praha - 20.06.2020 20:00
Ostrava přivítá v sobotu ve 20:00 v rámci 1. kola nadstavbové části skupiny o titul 1. české fotbalové ligy ve Vítkovicích Slavii. V tomto utkání se střetne šestý s vedoucím týmem tabulky nadstavbové části o titul, hosté mají náskok sedmadvacet bodů. Poslední utkání na hřišti aktuálně domácího týmu Ostravy, skončilo remízou 2:2. Ostrava v minulém ligovém kole hrála proti Liberci a ztratila remízou dva body a byla to již druhá dělba bodů v řadě. Oproti tomu klub ze Slavie získal se Zlínem tři body. Snajperem v týmu Ostravy je Nemanja Kuzmanovič, který dal sedm gólů, za Slavii se osmkrát prosadil Tomáš Souček. Hráči Ostravy v této sezóně vyhráli šest z patnácti domácích zápasů. Hosté ze Slavie venku uhráli devět výher z patnácti zápasů. Slavia není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelila hostitelům 1,5 branek na venkovní zápas, Ostrava ovšem má na domácím hřišti vyšší brankový průměr 1,8 branky na zápas. Ostrava ze třiceti zápasů v této sezóně v deseti nevstřelila žádný gól, Slavia naopak neskórovala jen v pěti zápasech. Defenziva hostující Slavie je pevná, průměrně obdržela 0,3 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou horší, když inkasovala průměrně 1,1 gólu na zápas. Domácí se v posledních dvou zápasech rozešli se soupeři smírně remízou. Mírným favoritem jsou v tomto zápase hostující hráči Slavie, kteří mají v tabulce náskok 27 bodů, hosté v tomto utkání získají alespoň bod. 

Sparta Praha vs. Liberec - 20.06.2020 17:30
V prvním kole nadstavbové části skupiny o titul 1. české fotbalové ligy se spolu v sobotu v Generali Aréně od 17:30 utkají Sparta a Liberec. V tomto utkání se střetne třetí s pátým týmem tabulky nadstavbové části o titul, domácí mají v tabulce náskok pouhé tři body. Poslední utkání na hřišti aktuálně domácího týmu Sparty, skončilo výhrou hostů z Liberce 0:2. Sparta v minulém ligovém kole hrála proti Slovácku a získala maximum bodů za výhru, domácí se vezou na vítězné vlně, jde již o pátou výhru v řadě za sebou. Oproti tomu klub z Liberce remizoval s Ostravou a ztratil dva body. Nejvíc branek v dresu Sparty vsítil Kaku Kanga, v barvách Liberce dal nejvíc branek Roman Potočný. Hráči Sparty v této sezóně vyhráli osm z patnácti domácích zápasů. Hosté z Liberce venku uhráli šest výher z patnácti zápasů. Sparta je na domácím hřišti produktivní, když v průměru vstřelila 2,3 góly na zápas. Oproti tomu Liberec není venku nijak produktivním týmem, jeho brankový průměr je 1,1 branky na utkání. Domácí Sparta v tomto ročníku odehrála jen šest zápasů, ve kterých nevstřelila žádnou branku, hostující tým Liberce také odehrál pouze šest zápasů, ve kterých neskóroval. Defenziva hostujícího Liberce není příliš pevná, průměrně obdržela 1,3 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,2 gólu na zápas. Domácím se v posledních zápasech dařilo a brali plný počet bodů v pěti po sobě jdoucích utkáních. Domácí na svém stadiónu v této sezóně průměrně vstřelili 2,3 branky, i v tomto utkání vstřelí alespoň jeden gól.
Nadstavba 1. Semifinále o EL - 1. česká liga

Slovácko vs. Bohemians - 21.06.2020 17:00
Slovácko přivítá v neděli v 17:00 v rámci semifinálového kola nadstavbové části skupiny o evropskou ligu 1. české fotbalové ligy na Městském stadionu Slovácko Bohemians. Naposledy, když se hrálo na hřišti aktuálně domácího týmu Slovácka, skončil zápas výhrou hostujících Bohemians 1:2. Nejlepším střelcem Slovácka je Tomáš Zajíc se sedmi brankami. V týmu hostů z Bohemians je nejlepším zakončovatelem Jan Vodháněl s pěti góly. Hostující Klokani na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhráli jen tři zápasy, domácí Slovácko na svém stadionu v této sezóně vyhrálo sedm zápasů. Slovácko v této sezóně vstřelilo na domácím hřišti průměrně 1,3 branky na zápas, Bohemians zaznamenali na venkovních hřištích průměrně pouze 1 zásah. Domácí Slovácko v tomto ročníku odehrálo jedenáct zápasů, ve kterých nevstřelilo žádnou branku, hostující tým Bohemians také odehrál jedenáct zápasů, ve kterých neskóroval. Defenziva hostujících Bohemians není příliš pevná, průměrně obdržela 1,4 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,2 gólu na zápas. Domácí prožívají v posledních dvou zápasech sérii porážek. Také hosté mají v posledních utkáních sérii stejných výsledků, konkrétně dvou výher. 

Boleslav vs. České Budějovice - 21.06.2020 15:00
V semifinálovém kole nadstavbové části skupiny o evropskou ligu 1. české fotbalové ligy se spolu v neděli v Adidas aréně od 15:00 utkají Boleslav a České Budějovice. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po výhře hostů z Českých Budějovic 3:0. Nejvíc branek v dresu Boleslavi vsítil Lukáš Budínský, v barvách Českých Budějovic dal nejvíc branek Ivan Schranz. Hráči Boleslavi v této sezóně vyhráli devět z patnácti domácích zápasů. Hostující hráči Českých Budějovic na venkovních hřištích vyhráli pět z patnácti zápasů. Boleslav je na domácím hřišti produktivní, když v průměru vstřelila 2,1 góly na zápas. Také České Budějovice na venkovních hřištích dokáží být produktivním týmem, jejich brankový průměr je 1,5 branky na utkání. Boleslav ze třiceti zápasů v této sezóně v devíti nevstřelila žádný gól, České Budějovice neskórovaly také v devíti zápasech. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,7 branky na utkání, hosté jsou na tom lépe, jejich obrana připustila průměrně 1,5 branky na zápas. Domácí na svém stadiónu v této sezóně průměrně vstřelili 2,1 branky, i v tomto utkání vstřelí alespoň jeden gól.
 

Přečtěte si také