Sazka už letos vygenerovala přes 100 loterních milionářů

Další mimořádný víkend zažili díky Sazce čeští milionáři. Od pátku do neděle jich přibylo hned pět, a tak se jejich počet od začátku roku přehoupl přes stovku. Jen za rok 2019 jde hned o 103 sázejících, kteří získali minimálně milion korun, je tu ale i náš borec, který bral v Eurojackpotu fantastických 1,4 miliardy korun.

Přečtěte si také: Příběhy z trafiky: Paní Jana loni oznamovala výhru 31 milionů ze Sportky!


Letošní loterní milionáři si mezi sebou rozdělili 2,1 miliardy korun a největší počet jich vytvořila česká královna všech her, Sportka. Minimálně sedmimístnou sumu si v prvních sedmi měsících na účet připsalo už 74 šťastlivců.
 

Milionáři ze Sportky si rozdělili 430 milionů

„Sazka zatím jen milionářům ze Sportky vyplatila přibližně 430 milionů korun,” říká ředitel komunikace Sazky Václav Friedmann. A dodává, že vůbec nejvyšší výhry tohoto roku padly v úplně jiných hrách, než je právě Sportka.

„V březnu si mladý muž odnesl ze hry Euromiliony přes 123 milionů a před pár týdny 1,4 miliardy korun změnilo život českému sázejícímu Eurojackpotu. Šlo o sedmou a druhou nejvyšší výhru v historii českého sázení,“ vypočítává Václav Friedmann.
 

Sazka denně vyplatí 110 tisíc výher

O tom, že se díky hrám Sazky opravdu vyhrává, svědčí i skutečnost, že si každý den pro výhru přijde průměrně 110 tisíc sázejících. Těm všem už letos byla vyplacena obří částka ve výši 3,8 miliardy korun.

Hned 14 nových milionářů pochází z Prahy, čímž se hlavní město zařadilo na špici v žebříčku nových letošních milionářů. Obyvatelé Ústecka ale metropoli velmi úspěšně dohánějí. Alespoň 1 000 000 Kč tu v roce 2019 bralo už 12 výherců.
 

Vyhrajte v nedělní Sportce 144,7 milionu

Jak je vidět, dostat se mezi české loterní milionáře nebylo nikdy snazší. Zvlášť, když vás třeba od výhry ve Sportce dělí pouhých 6 čísel.

V nedělním slosování si můžete zahrát o víc než 144 milionů korun. Klikněte si pro svůj tiket na tento odkaz.

Úvodní fotografie je pouze ilustrativní a nezachycuje skutečné výherce. Autor fotografie: iStock Photo.

Přečtěte si také