Sazka Klub rozdává v listopadu zájezdy za desítky tisíc

Silvestr na Kanárských ostrovech? Tropický relax na Srí Lance? Anebo třeba výlet za novoročními slevami do Londýna? Sazka Klub v dlouhých zímních měsících plní cestovatelské sny. Hned pěti svým členům rozdá zájezdy od CK Fischer dle vlastního výběru, každý v ceně 25 000 korun.
 

Přečtěte si také: Vsadil za minutu dvanáct a vyhrál 30 milionů

Proti předvánočnímu shonu, který v listopadu obvykle začíná, vyrazil do boje Sazka Klub. Všem svým registrovaným členům nabízí možnost vyhrát každý týden jeden zájezd od cestovní kanceláře Fischer. 
 

Vyhrajte dovolenou za 25 tisíc

Výherce si může vybrat termín, destinaci i hotel, který se mu bude nejvíce líbit, a to až do ceny 25 000 korun.

Do soutěže o krásné dovolené budou zařazeni jak stávající členové klubu, tak i ti, kteří stihnou dokončit registraci před slosováním. 
 

Sazka Klub je plný výhod

Jestli zatím nejste členy Sazka klubu, měli byste to rychle napravit. Nabízí totiž hromadu výhod. Na svoji Sazka kartu, kterou dostanete, si můžete uložit svá oblíbená čísla, a vsazení na terminálu tak bude mnohem rychlejší a jednodušší.

Starosti si také už nebude muset dělat s kontrolou vsazených tiketů. Pokud tiket podáte se Sazka kartou a vyhrajete víc než tisíc korun, budete o tom informováni buď SMS zprávou, nebo emailem. 
 

Zjistěte o Sazka Klubu vše, co vás zajímá 

Jako člen Sazka Klubu se ale také budete pravidelně účastnit celé řady lákavých soutěží. V minulosti se hrálo třeba o Škodu Kodiaq, elektroniku nebo poukazy do oblíbených obchodů. 

V Sazka Klubu je zkrátka soutěž téměř každý měsíc. A pokud se třeba ještě dnes stanete členy, o možnost tyto lákavé ceny vyhrát už do budoucna nikdy nepřijdete.

Přečtěte si také