Sází teprve pár měsíců. A už vyhrál skoro 30 milionů

Sotva začal pětatřicetiletý James se sázením, stal se z něj milionář. Začal hrát v dubnu a pár měsíců nato vyhrál v britské Národní loterii rovný milion liber, téměř třicet milionů korun.

„Prakticky celý život jsem žil z ruky do pusy. Výhra zabezpečí nejen mě, ale hlavně celou rodinu. Můžeme si teď dovolit všechno, co chceme,“ říká James. 
 

Přečtěte si také: Online sázka Eurojackpotu přinesla uklízečce 2,27 miliard

S manželkou se rozhodli, že o výhře nějakou dobu nikomu neřeknou a budou si ten úžasný pocit užívat sami. Jen jednou se James neudržel. Hned druhý den poté, co se o výhře dozvěděl, vyrazil novopečený milionář na nákup do stejného obchodního centra, kde tiket vsadil. Ve frontě před ním stál starší chlápek s vyplněným tiketem a chystal se ho podat. 
 

Řekl jsem mu, že jsem vyhrál zrovna včera

„Nevím proč, ale popřál jsem mu hodně štěstí. On odpověděl, že stejně nikdo nikdy nevyhraje. Já na to, že jsem vyhrál včera. On zvedl obočí a zeptal se kolik. Já jen, že opravdu hodně. To byl jediný člověk kromě mé ženy, kterému jsem to řekl,” usmívá se James. 

„Doufám, že uvidí naši fotku v novinách a přesvědčí se, že jsem nelhal,“ vzpomíná James na setkání s nevěřícím sázkařem.
 

Vlastní bydlení i auto

Do budoucna nemají manželé žádné speciální plány. Chtěli by od majitele odkoupit dům, ve kterém jsou teď v pronájmu. A James si samozřejmě koupí nové auto.

Tak vidíte, že na výhru vůbec nemusíte čekat roky. Štěstěna je vrtkavá a může se stát, že se usměje zrovna na vás. Třeba už zítra. 

Už máte svůj tiket Sportky na nejbližší slosování? Kde najdete nejbližší obchod, kde si můžete vsadit, zjistíte na mapě na tomto odkazu.

Přečtěte si také