SAZKAmobil nabízí SIM kartu za půlku a 2 GB dat za cenu 1 GB!

Nová SIM karta za polovic a dvojnásobný objem dat  u Odměny za dobití s názvem Mobilní internet zdarma a také pro tarifní zákazníky. Díky štědrým nabídkám SAZKAmobilu můžete být nejen v období adventu a Vánoc ve spojení se všemi, na kom vám záleží.

Přečtěte si také: Ušetřete a vybírejte vánoční dárky, které si budou rozumět s chytrými telefony


SAZKAmobil má pro své zákazníky výhodné nabídky po celý rok, letos před Vánoci se s nimi ale roztrhl pytel. Dvojnásobný objem dat u prvního čerpání Odměny za dobití s názvem Mobilní internet zdarma nebo 2 GB dat za cenu 1 GB. To je pestrá nabídka pro uživatele předplacených karet a Šťastných tarifů. Novou SIM kartu teď navíc pořídíte se slevou 50 %.
 

SIM za polovic a doprava zdarma


Pokud si SIM kartu objednáte přes e-shop nebo zákaznickou linku, za cenu jen 75 Kč získáte úvodní kredit ve výši 150 Kč. Zároveň platí, že za dopravu nezaplatíte ani korunu, SIM kartu vám tak doručíme zdarma až domů.
 

Klikněte pro objednání SIM karty za polovic


Až úvodní kredit vyčerpáte, dobíjet můžete už od 100 Kč. Pokud ale zvolíte částku minimálně 300 Kč, vybíráte si jednu ze čtyř odměn za dobití:
 
  • Volání a SMS do všech sítí v ČR i EU za 1 Kč (pro aktivaci pošlete SMS ve tvaru D1 na 8866)
  • 1 GB mobilního internetu zdarma (pošlete SMS ve tvaru D2 na 8866)
  • Neomezené volání a SMS v síti SAZKAmobilu (pošlete SMS ve tvaru D3 na 8866)
  • Kredit 100 Kč navíc do všech sítí v ČR a v roamingu EU (pošlete SMS ve trau D4 na 8866)


Data zdarma pro nové i stávající zákazníky

Coby nový zákazník ale získáte ještě víc mobilních dat. Při prvním využití Odměny za dobití v podobě 1 GB dat zdarma od nás dostanete rovnou dvojitou porci, tedy 2 GB.

Dvojnásobný objem dat si ale můžou užít i stávající zákazníci předplacenek. Akční balíček 2 GB dat si nyní aktivují za cenu 1 GB. Získají tak dvojnásobek mobilního internetu. Jedinou podmínkou je aktivace balíčku přes internetovou samoobsluhu, zákaznickou linku anebo mobilní aplikaci. Ta je zdarma dostupná pro operační systémy Android a iOS.
 

Zjistěte o předplacenkách vše, co vás zajímá


SAZKAmobil před Vánoci nezapomíná ani na majitele Šťastných tarifů. Těm, kteří vyčerpají data v základní nabídce a objednají si dokupový balíček 1 GB také přes přes internetovou samoobsluhu, zákaznickou linku anebo mobilní aplikaci, bude tento balíček také navýšen na 2 GB. Jen připomeňme, že za Šťastné tarify nezaplatíte víc než 500 Kč a všechny už v základu obsahují mobilní data.

Více informací o Šťastných tarifech najdete na tomto odkazu.

Přečtěte si také