SAZKA reportér: paní Ilona moc dobře ví, že kdo nehraje, nevyhraje
“Sázím snad od osmnácti, devatenácti, hned jak jsem začala pracovat, tak jsem si občas něco vsadila. Dnes je to častější.” V minulosti hrála hodně Matese a právě s ním má také spojenou svojí největší výhru 24 000 korun. O peníze se nakonec dělila s kamarádem, s nímž měla sázenku na půl.
Tahle vášeň se jí drží dodnes a paní Ilona by se mohla klidně živit jako odbornice přes naše produkty. Nehraje jenom jednu, ale celou řadu našich her. A navíc je v tom úspěšná. “Sázím Sportku, Štastných 10, občas Eurojackpot. Tam jsem měla tři a půl tisíce, hned na poprvé, když jsem vsadila.” Podobné štěstí měla i ve Sportce a v dalších hrách.



Paní Ilona je přesně důkazem sportovního rčení, že se štěstíčku musí jít naproti. Nebaví jí jenom loterie, ale kupuje i losy a i tady se jí daří. “Těch 200 milionů, tam jsem měla loni před Vánoci asi pětkrát za sebou 2000 Kč. Tam teda úspěch byl. A miliónové překvapení? Tam už jsem taky párkrát něco měla,” vypočítává svojí kariéru.

A kolik by paní Iloně stačilo ke štěstí? "Mně by stačil i milion, ale pochopitelně bych chtěla vyhrát co nejvíc.” Ilona totiž nemyslí jenom na sebe, ale o svoje štěstí by se podělila s širokým okolím. “Mám velkou rodinu, moc kamarádů, chtěla bych vyhrát hlavně proto, abych jim mohla pomoc, i to je důvod, proč sázím," podtrhuje Ilona svoji vášeň se šlechetným cílem.
 

Přečtěte si také