SAZKA reportér: cestovatel Filip již navštívil 76 zemí a nemá dost
Peníze investuje hlavně do Sportky nebo stíracích losů. Díky práci si může dobře plánovat, jak naloží se svým volným časem.
"Navštívil jsem 76 zemí na všech světadílech," vybalí na nás Filip hned z kraje rozhovoru. I když ve svém věku viděl ze světa víc, než se nám ostatním podaří za celý život, pořád ho to táhne do přírody a do ciziny. Potenciální výhru by tedy investoval opět do cestování a nejlépe by vzal někoho sebou. "Asi bych vzal svoji nejlepší kamarádku na cestu kolem světa. Šli bychom na Saharu…," přemýšlí, kam by vyrazil.

"A nebo bych koupil nějakou supermoderní sekačku na trávu," dodává Filip jedním dechem. Přání popravdě velmi netradiční. Pro člověka, který toho ale viděl tolik, je pohled na sekačku klestící si cestu zeleným pažitem svým způsobem relaxací. Do domu nebo bydlení se mu ale investovat nechce a po představě čerstvě posekané trávy jej to zase táhne pryč.

I zbytek peněz by investoval do zážitků či kamarádu. "Seskok padákem, potápění, bungee jumping, zážitky tohoto typu. Plus pro spoustu kamarádů, nějaký kulinářský věci, hodně dobrý jídlo," ukončuje svoje plány. Filip by chtěl vidět celý svět a to pokud možno s přáteli. Docela dobře tak naplňuje představu aktivního mileniála, mladého člověka, který moc dobře ví, co všechno mu svět nabízí.

Právě pro lidi jako Filip Sazka zavedla zážitkové losy. Tam Filip nebo jeho přátelé mohou vyhrát jeden z 60 různých zážitků. Od adrenalinových až po gurmánské. Stačí jim přitom jen 50 korun.
 

Přečtěte si také