SAZKA reportér: Za výhru v loterii si postavím vlastní posilovnu, říká trenér Daniel

Za sebou má hned několik závodních úspěchů, a tak přesně ví, jak svým klientům v posilovně poradit, aby se co nejrychleji dostali do formy. Trenér Daniel Čech vám kromě tréninkového plánu dokáže sestavit i jídelníček nebo poradit s technikou.

Přečtěte si také: Klikařka roku? Češka vyhrála v loterii už podruhé


„S posilováním jsem začínal asi před sedmi lety a důvod, proč jsem se vrhl zrovna na tento sport, byl poměrně prozaický - chtěl jsem se zkrátka líbit holkám,” směje se sympaťák Daniel. Mezi jeho největší závodní úspěchy lze určitě zařadit čtvrté místo v soutěži Golem Classic v loňském roce i třetí příčka na šampionátu v Březnici, kterou vybojoval jen den po Golemu.
 

Klíč k úspěchu? Poctivý trénink a striktní jídelníček

Cech_Daniel_600x400.jpg

„Na profesionální kulturistice není aspoň pro mě nejtěžší tréninkový plán, ale hlavně stravování. Před závody přecházím na poměrně striktní jídelníček, kdy jím prakticky jen bílky a kuřecí maso,” popisuje sportovec, jak probíhá zhruba čtrnáct dnů před soutěží.

Daniel ale jedním dechem dodává, že je cvičení samozřejmě také velmi důležité. „Jak se závody blíží, spíš než o zvedání činek jsou mé tréninky o běhání na pásu a také o jízdě na rotopedu nebo kole,” říká Daniel. „Před soutěží si proto připadám spíš jako cyklista než jako kulturista,” směje se muž.

Lásku k posilování sportovec sdílí se svojí přítelkyní, se kterou by se také rozdělil o případnou výhru v loterii. „Na poště si sem tam koupím los, a pak ho spolu stíráme,” přibližuje. Kdyby pod fólií našli miliony, nejspíš by hned vyrazili na nějakou pěknou dovolenou.
 

Za výhru bydlení i vlastní posilovna

„Protože jsem jako každý chlap fanda do aut, chtěl bych si také koupit nový Mercedes. Hlavní část by ale šla do vlastního bydlení,” vypočítává rozumně Daniel Čech. A kdyby vyhrál stovky milionů v Eurojackpotu, který si také příležitostně vsadí? „To bych si pak plnil velké sny,” směje se závodník a trenér v jedné osobě.

„Protože cvičím už dlouho, mám úplně přesnou představu, jak by měla vypadat dokonalá posilovna. Kdybych tedy vyhrál pořádný balík, přesně takovou bych si otevřel,” odkrývá jeden ze svých největších snů muž ze Středních Čech.
 

Splnění snu je možná už za dveřmi

A my mu budeme držet palce, aby to vyšlo a Daniel si svoji posilovnu skutečně už brzy otevřel. Ještě předtím mu ale přejeme, aby uspěl na závodech v Polsku, Maďarsku a Velké Británii, na které se zrovna chystá.

Luxusní auto, krásný dům s obřím bazénem, výlet kolem světa anebo třeba právě vlastní posilovna - svůj tajný sen má určitě každý z nás. Brána k jeho splnění se přitom může otevřít už po příštím slosování Eurojackpotu - svůj tiket si navíc zajistíte jednoduše na pár kliknutí na tomto odkazu.

Přečtěte si také