SAZKA reportér: Veronika Horká by výhru rozpustila na dovolené u moře

Svojí rodinou žije paní Veronika Horká, kterou jsme zastihli v obchůdku se zdravou výživou, kde pracuje. A byla by to právě její rodina, se kterou by se o výhru v loterii podělila.
 

Přečtěte si také: Šťastná sedmička i přes 4 tisíce výherců. I tyhle náhody se v loterii staly 

Práce s lidmi je tím, co Veroniku Horkou ze Středních Čech zajímalo už od dob studií. I proto hned po škole nastoupila do rodinné firmy, která se věnovala vybavování domácností bytovým textilem. „Vzpomínky na naši firmu jsou krásné,” zasní se paní Veronika. „Nakonec jsem v ní vydržela dlouhých dvacet let.”

Na práci ji nejvíc baví popovídání se zákazníky

Když ve firmě před nějakou dobou skončila, kontakt se zákazníky Veronice Horké začal chybět. A protože má také ráda zdravou výživu, nastoupila do obchůdku, který se prodejem takových potravin zabývá.

Pokud není Veronika Horká v práci a zbude jí chvíle času, věnuje se některému ze svých koníčků. „Mám moc ráda sport, hlavně běhání. V minulosti jsem uběhla třeba i maraton a mým rekordem byla trať dlouhá 52 kilometrů, kterou jsem zvládla,” popisuje svoji sportovní vášeň.

Vedle sportování si ráda přečte dobrou knížku a baví ji také ruční práce, třeba pletení. A samozřejmě ráda sází a stírá losy. Ty si v rodině dávají k Vánocům pod stromeček a není výjimečné, že vyhrávají stokoruny.

„Na švagra se ale jednou díky vánočnímu dárku usmálo štěstí o dost víc a on vyhrál dokonce dvacet tisíc korun,” usmívá se Veronika Horká.
 

Za výhru by vyrazila na dovolenou snů

inp_600x500.jpg


A protože štěstí nechodí po horách, ale po lidech, i paní Veronika si občas vsadí třeba Eurojackpot, kde se hraje o miliardy. „Tolik peněz bych asi vyhrát ani nechtěla, ale pro pár milionů bychom uplatnění určitě našli,” zamýšlí se žena. „Kdyby se poštěstilo, nejprve bych podarovala ostatní a za část peněz bych se někam podívala.” 

„S naší velkou pětičlennou rodinou už nějaký ten čas plánujeme a pracně šetříme na dovolenou někde u moře. Před mnoha lety jsem byla v Řecku na ostrovech Zakynthos a Kréta a úplně mě uchvátily, tak bych se tam moc ráda vrátila,” popisuje své sny Veronika Horká.

Nejen dovolenou, ale třeba i vlastní bydlení nebo nadupaný auťák si budete moct pořídit, pokud vyhrajete třeba i druhé nebo třetí pořadí v Eurojackpotu. 

Jestli svůj tiket na páteční slosování ještě nemáte, obstarat si ho můžete i po internetu na tomto odkazu.

Přečtěte si také