SAZKA reportér: Paní Jarolímková by za výhru létala do teplých krajin

Když paní Jarolímková není zrovna v práci na vrátnici, kde jsme si povídali, pravidelně vyráží po nejrůznějších místech v Česku. Miluje ale i exotiku a v případě, že by trefila správná čísla třeba v Eurojackpotu, ani na moment by se nerozmýšlela a zamířila by na sluncem provoněné pláže.
 

Přečtěte si také: online sázka Eurojackpotu přinesla uklízečce 2,27 miliard 

„Kdybych vyhrála, hned bych prchla před českou zimou někam za teplem,” svěřuje se Jaroslava Jarolímková. „Všímám si, že v poslední době čím dál víc nejen mladých rodin vyráží za teplem i přes Vánoce - místo zasněženého stromečku u nás v Česku si dárky dávají na pláž, což mi přijde krásné.”

Výhra by padla na cestování

Vánoce v teple zažila v minulosti i ona sama a nejvíc se jí líbilo na Kanárských ostrovech. „Není to daleko, je tam teplo vlastně po celý rok a protože jde o součást Španělska, je na Kanárech i velmi zajímavý kulturní život,” dává paní Jaroslava tip na dovolenou.

Ještě víc než exotiku ale Jaroslava Jarolímková miluje Českou republiku. „Ve chvílích volna vezmu na záda batoh a vyrážím do přírody. Líbí se mi na Kokořínsku a Karlštejně, ráda se vracím do rodného Havlíčkobrodska anebo za sestrou do Žďáru nad Sázavou,” přibližuje usměvavá žena své české turistické favority.
 

Všude dobře, doma nejlíp

inp_600x500.jpg


Po návratu z výletu na ni doma čeká její čtyřnohá kamarádka, kočka Haluška. „Když jsme si ji před lety brali, byla nejtlustější koťátko, tak jsme ji podle známé herečky chtěli pojmenovat Halina. Pak ale zhubla, takže jí nakonec říkáme Haluška,” směje se Jaroslava Jarolímková.

Chtěli byste také na zimu odjet do teplých krajin? Stačí si vsadit třeba právě Eurojackpot a českou zimu už po nejbližším slosování můžete hodit za hlavu. 

Nejlepší na tom je, že si tiket můžete pořídit i z pohodlí svého gauče online na tomto odkazu. A my držíme palce, ať jste to právě vy, komu už příště ta šťastná čísla padnou.

Přečtěte si také