SAZKA reportér: Pan Vrabec by výhru rozdal svým nejbližším

Kdyby vyhrál na stírací los nebo v loterii, má pan Vrabec zcela jasno, kde by tisíce či miliony skončily. Na sebe ale myslí až na posledním místě, hlavní díl by totiž obdržela jeho rodina, která je pro něj vším.

Přečtěte si také: Zahradník milionářem

Pan Vrabec je už v důchodu, v křesle ale rozhodně celé dny nevysedává. My jsme ho zastihli, zrovna když kutil na soustruhu ve své dílně. Že nezahálí, bylo znát všude kolem. Od práce si ten den odskočil jen na chvíli, když si šel do trafiky pořídit stírací los.
 

Královská výhra může nadělit až 15 milionů

Tentokrát ho zaujala Královská výhra, los, kde se může vyhrát až dvacet souběžných výher. Největším lákadlem je ale ta hlavní, kterou je velmi štědrých 15 milionů korun. „Docela mě překvapilo, že se o tak velkou částku dá hrát ve stíracích losech,” prozradil nám pan Vrabec.

A hned se také zasnil, jak by s výhrou naložil, kdyby oněch patnáct milionů získal právě on. „Nu, rozdělil bych ji mezi vnoučata, aby měla klid. Pak by se vidělo dál, jestli by na mě něco zbylo,” usmívá se pan Vrabec.
 

IMG_3307_600x500.jpg


I pokud nevyhraje, ale truchlit určitě nebude. „Výhra v loterii nebo na stíracím losu je velmi milé překvapení, které by určitě všechny včetně mě potěšilo. Štěstí pro mě ale znamená, že je šťastná rodina a že jsou všichni zdraví, takže se svět nezboří, i když to tentokrát nevyjde,” zamýšlí se pan Vrabec.
 

Za výhru by si splnil sen a odjel rybařit do Norska 

Kdyby prý vyhrál a něco na něj po rozdání peněz rodině zbylo, chtěl by si splnit jeden velký sen. Protože mezi jeho největší koníčky patří rybaření, vyrazil by s pruty do Norska anebo do nějaké jiné, rybářům zaslíbené destinace.

S panem Vrabcem se loučíme a držíme palce, aby třeba díky Královské výhře už brzy chytil svůj životní úlovek.

Stírací los Královská výhra může splnit sny i vám. Co byste si za hlavní výhru 15 milionů korun pořídili vy?

Přečtěte si také