SAZKA reportér: Markéta Hrdá by se za výhru přestěhovala do vlastního bydlení

Za barmankou Markétou Hrdou jsme se zastavili u ní v práci, zrovna když jí začínala odpolední směna. „Pracuji převážně v noci a protože mám desetiletého syna, je občas celkem náročné skloubit pracovní povinnosti a rodinu,” říká usměvavá žena.
 

Přečtěte si také: Do obchodu jel pro psí pamlsky, odvezl si tiket s výhrou 226 milionů 

Díky své práci se s výhrami setkává poměrně často. „Moje smlouva mi zakazuje, abych byla konkrétnější, co se výher týče,” podotýká Markéta Hrdá. „Můžu ale říct, že jsem už byla svědkem i nádherných výher v řádu stovek tisíc korun.”
 

U Markéty Hrdé vítězí Čtyřlístek a Černá Perla

inp_600x500.jpg


Jak už to tak v hernách ale bývá, kromě pohádkových výher vidí barmanka i příběhy velkých proher. Právě proto sama nikdy na automatech nehraje. Co se ale týče stíracích losů, čas od času jim neodolá.

„Kupuji si hlavně levnější losy, třeba Štěstí nebo Čtyřlístek. Před nějakou dobou jsem od šéfa dostala Černou perlu za padesát korun a vyhrála jsem devět stovek,” popisuje svoji nedávnou výhru.

Číselné loterie hraje Markéta Hrdá spíš výjimečně a většinou ji zláká hlavně vysoký jackpot. „Párkrát do roka si vsadím Eurojackpot, protože kdo by nechtěl vyhrát miliardy?” směje se.

Kdyby se na ni štěstěna usmála, výhru by podle svých slov rozhodně nerozfofrovala, naopak by ji rozumně investovala. „Kdyby to bylo pár milionů, určitě bych si pořídila vlastní bydlení. Nemám žádný konkrétní sen, jak by mělo vypadat. Jediné, co je důležité, je, že by bylo moje a bylo by v něm dost prostoru pro mého syna, přítele i pro mě,” zasní se Markéta Hrdá.
 

Výhru by investovala do vlastního bydlení a wellness víkendu

Pokud by výhra byla ještě o něco větší, sympatická barmanka by své rodině také pořídila nějaké hezké auto. A nechala by se rozmazlovat na luxusním wellness víkendu. „Moje práce je náročná jak fyzicky, tak i na psychiku, a proto by se pořádný relax určitě neztratil,” zamýšlí se Markéta Hrdá.

Chtěli byste také vlastní bydlení nebo pohádkovou dovolenou? Sny se vám můžou začít plnit už za chvíli, když budete mít dost štěstí a vyberete ta správná čísla. 

V takové Sportce na vás čekají miliony hned několikrát za týden a vsadit si můžete doslova na každém rohu. Nejbližší obchod s terminálem najdete na naší interaktivní mapě na tomto odkazu.

Přečtěte si také