Proměňte se ve Spielberga. Mobilní aplikace, díky kterým budou vaše videa vypadat jako od profíka

Domácí video do pár minut, navíc s muzikou, efekty nebo filtry. Přesně to umí aplikace Quik, která je aspoň za nás číslem jedna v rámci aplikací na video, které máme v telefonu. Baví nás ale také Lapse It, což je odborník na časosběr a taky zrychlené či zpomalené záběry. A jestli chcete domácí video ozvláštnit přilétajícím talířem UFO či dinosaurem, sáhněte po FX Guru. S těmito třemi aplikacemi zkrátka chybu neuděláte.

Quik


Platformy: Android, iOS, web
Cena: Zdarma
Hodnocení na Google Play: 4,7 *


Pokud byste si na úpravu videí měli nainstalovat jen jednu jedinou aplikaci, klikněte bez váhání na Quik. Na svědomí ji má výrobce adrenalinových kamer GoPro, skvěle v ní jdou ale vytvářet a editovat nejen adrenalinová videa stejně jako třeba zážitky z dovolených nebo oslav.
 

Stahujte Quik pro Android


Postup je navíc opravdu jednoduchý. V telefonu si vyberete fotky, přidáte videa, která tu rovnou zkrátíte na potřebnou část, zvolíte filtr a nakonec vyberete hudbu ať už z knihovny přímo v Quiku anebo ze svého telefonu. Pak ještě vymyslíte název a kliknete na tlačítko Save, tedy Uložit. Už po pár minutách tak ve svém telefonu můžete mít video, co vypadá víc než skvěle.
 

Klikněte pro Quik pro iOS


Apka je ke stažení zdarma, za což platíte posledním snímkem, kde nechybí upozornění, že jde o aplikaci GoPro. Za tolik muziky, kterou vám Quik nabídne, jde ale o opravdu lidovou cenu.
 

Lapse It


Platformy: Android, iOS
Cena: Zdarma (předplatné od 9 Kč)
Hodnocení na Google Play: 3,6*


Že není nahrávání časosběrných videí dominantou pouze profesionálních obřích kamer, hezky ukazuje Lapse It. V aplikaci lze nastavit snad cokoliv, co vás napadne, a to od vyvážení bílé, expozice, stabilizace, používání blesku, ale také interval spoušti. Do Lapse It jde ale také nahrát už pořízená videa a celou sekvenci tu zrychlit či zpomalit a samozřejmostí je pak tlačítko pro sdílení na sociálních sítích.
 

Stáhněte si Lapse It pro Android i iOS


Profesionálnější funkce, mezi kterými nechybí snímání v HD či ukládání fo formátu RAW, jsou v rámci předplatného, to ale začíná už na 9 Kč. Anebo si můžete za 99 Kč zakoupit pro verzi aplikace. Lapse It si ale užijete i v případě, že do ní nebudete investovat ani korunu.
 

FX Guru


Platformy: Android, iOS
Cena: Zdarma (+ nákupy v aplikaci od 25 Kč)
Hodnocení na Google Play: 4,4*


Chcete, aby se do vašeho domácího videa třeba z oslavy narozenin přiřítila Godzilla? Anebo aby na louku, kde právě stojíte, přistálo UFO? A co takový dinosaurus, mrtvá nevěsta, atomový hřib či raketomet ve vašich rukou? Přesně to umí FX Guru, dostupný pro operační systémy Android a iOS.
 

Klikněte si pro FX Guru


Je samozřejmé, že tuhle aplikaci pro výrobu domácích videí nepotřebujete, nechat se jí ale musí, že si s ní užijete spoustu legrace. Několik efektů v ní najdete zdarma, za zbytek se platí. Cena jednoho je ale 25 Kč a nakupovat je můžete také po balíčcích, poté za kus zaplatíte ještě míň.
 

Vytvářejte a sdílejte videa, ať jste kdekoliv

Natáčení a výroba videí je v poslední době stále populárnější a my se nedivíme. Lepší, než příbuzným nebo přátelům přehrávat na televizi stovky a stovky fotografií, je jistě několikaminutové video, u něhož se všichni diváci budou místo klimbání a zívání bavit, elegantnější variantou.

Abyste ale mohli upravovat, vytvářet a sdílet videa kdekoliv, neměl by vás limitovat váš operátor ani drahá data, která od něj kupujete. Pokud ale zvolíte SAZKAmobil, svému číslu můžete dát superschopnosti.
 

SAZKAmobil: 1 GB dat od 26 Kč

Předplacenka od největšího virtuálního operátora u nás jich má celou řadu. Volat s námi budete od 0,40 Kč za minutu a dobíjíte už od stokoruny. 1 GB dat ale hlavně můžete koupit od fantastických 26 Kč a další mobilní internet si lze zvolit jako Odměnu za dobití

Víc podrobností o předplacených kartách SAZKAmobilu najdete na tomto odkazu.

Přečtěte si také