Příběhy z trafiky: Nejvyšší výhra? Paní Jana loni oznamovala 31 milionů ze Sportky!

O tom, jak populární jsou mimořádná slosování, ví své podnikatelka Jana Šefránková. Majitelka tří rodinných trafik a jednoho obchodu Pekař ze Strakonic osobně oznamovala obří výhru, kterou sázející trefil právě při pátečním slosování Sportky. A věřte, nebo ne - muž si k ní do obchodu přišel potvrdit výhru ve výši 31 milionů korun.

Přečtěte si také: Neuvěřitelné štěstí! Sportku si vsadila poprvé, hned vyhrála přes 7 milionů


„Pán si vsadil na slosování loni v létě, konkrétně v pátek, 13. Když mi po kontrole tiketu ukázal terminál tu neuvěřitelnou částku, nejdřív jsem se těch nul ani nemohla dopočítat,” začíná vyprávět paní Jana. „Když se mi to konečně podařilo a pánovi jsem to oznámila, představte si, že byl úplně v klidu! To kdyby se to stalo mně, nejspíš bych už byla na zemi,” směje se sympatická žena.
 

Reakce lidí na výhru? Nevypočitatelné

Jak ale dodává, reakce zákazníků na výhru nelze dopředu nikdy odhadnout. „Pak se nám také stává, že třeba oznámíme babičce výhru několik tisíc a skoro ji musíme křísit,” říká paní Jana.

Trafikantka ze Strakonic se nám také pochlubila, že má jejich rodina jednu z vůbec nejhezčích trafik ve městě. „Tento obchod leží v nákupním komplexu Maxim nedaleko Billy a loni jsme dokonce byli první v celém Jihočeském kraji,” říká Jana Šefránková.

Na prodeje losů a loterií od Sazky, které má v nabídce už přes patnáct let, si nemůže stěžovat. „Je to hlavně kvůli velmi šikovným děvčatům, které v každé provozovně mám,” zamýšlí se podnikatelka. A dodává, že kromě loterií si její zákazníci potrpí také na stírací losy z rodin Rentiér, Černá perla a Zlatá rybka.

Žena a její tým prodavaček ve svých obchodech ale nenabízí jen loterie a losy. Zvládá také další služby, které terminál Sazky umožňuje. Jde například o platbu faktur mobilním operátorům i za energie anebo třeba o prodej poukázek Paysafecard pro bezpečné platby přes internet.
 

Paní Jana odpočívá na zahrádce a s vnoučaty

A jak paní Jana nejradši odpočívá? „S tolika obchody, které máme, moc času na odpočinek není. Pokud mi nějaký zbude, věnuji ho zahrádce nebo našim vnoučatům,” konstatuje strakonická podnikatelka.

Právě s vnučkou se před krátkým časem vypravila do Libereckého kraje na Olympiádu dětí a mládeže, kterou Sazka podporuje. A třináctileté vnučce se tu také mimořádně dařilo.

„Byla druhá na dálku, dostala se do finále šedesátky a skočila si také osobní rekord, a to dokonce o půl metru. Moc se jí na olympiádě líbilo a byla nadšená, že Sazka podporuje tak skvělé akce,” připomíná si nedávný velký zážitek Jana Šefránková.

Sazka svět její vnučce přeje ve skvěle nastartované sportovní kariéře jeden úspěch za druhým a sympatické paní Janě Šefránkové pak co nejvíc spokojených zákazníků.

Chcete mít také tolik štěstí jako zákazník paní Jany z loňského roku? Můžete vyzkoušet stejnou taktiku a také si Sportku vsadit na pátek, 13., ten nejbližší připadá na letošní září. Jestli ale tak dlouho nechcete čekat a navíc vás láká 132 900 000 Kč, které jsou zrovna v Superjackpotu, klikněte si pro svůj tiket třeba hned na tento odkaz.

Úvodní obrázek je pouze ilustrativní a nezachycuje skutečnou majitelku ze Strakonic. Autor fotografie: iStock Photo.

Přečtěte si také