Poslední šance! Vyhrajte se Sazka Klubem zimní dovolenou za 100 tisíc

Chcete tip, jak zkusit štěstí nejen v loterii, ale ještě k tomu mít šanci vyhrát parádní prázdniny za 100 tisíc korun? Až si dneska půjdete pro tiket Eurojackpotu nebo pro nedělní Sportku, nezapomeňte použít svoji kartu Sazka Klubu. Až do 18. prosince se tu hraje o luxusní zimní dovolenou a k výhře přitom stačí právě jen aktivně používat svoji klubovou kartu a mít trochu štěstí.

Přečtěte si také: Výherce 1,2 milionu od Sazka Klubu dá peníze svým dětem


Pokud zájezd snů vyhrajete, zamířit můžete třeba do rezortu Alta Badia v Jižním Tyrolsku v Itálii. Kromě 130 kilometrů perfektně upravených sjezdovek i celé řady běžkařských tras a snowparků tu na vás v restauracích čekají pokrmy, připravené michelinskými kuchaři, ale třeba i výlety za ochutnávkou vína nebo jeden z nejvyhlášenějších sjezdařských okruhů Sella Ronda.
 

Zažijte luxus i dokonalý relax

Jestli se vám nechce cestovat až do Itálie, Rakousko toho také nabízí víc než dost. Například ledovce na Stubaii, Pitztalu nebo v Söldenu slibují lyžařské zážitky, zalité sluncem, a to nejen v zimě, ale i v průběhu jara. A pokud si zvolíte třetí jmenovaný resort, budete to mít, coby kamenem dohodil do wellness areálu Aqua Dome Tirol. Ten na rozloze úctyhodných 22 tisíc metrů čtverečních nabízí hned dvanáct bazénů, čtyři saunové areály a čtyři restaurace a bary, to vše v obklopení mocné scenerie Alp.
 
 

Naladili jsme vás na nezapomenutelnou zimní dovolenou? V takovém případě pro vás máme ještě jednu dobrou zprávu: zájezd s cenovkou 100 tisíc korun může být váš, a to bez nutnosti zaplatit za něj byť jen korunu. Jediné, co pro jeho získání musíte udělat, je aktivně používat svoji kartu Sazka Klubu. Času máte víc než dost, dovolená je ve hře až do 18. prosince.
 

Mějte svoji kartu stále u sebe

Stejně jako u jiných soutěží Sazka Klubu, i tentokrát platí, že čím víc budete svoji kartu využívat, tím větší šanci na výhru máte. Proto mějte svoji kartu vždy po ruce a aktivně ji využívejte - třeba při nákupu stíracích losů, tiketů do loterie nebo při dobití předplacenek SAZKAmobilu.
 

Klikněte a zjistěte o Sazka Klubu vše, co vás zajímá


Platíte to také v případě, že spíš než po dovolené na sněhu toužíte v zimě uletět do teplých krajů. V případě, že to budete vy, kdo vyhraje, si můžete vybrat možnost vyplacení výhry v hotovosti. Pak vám Sazka Klub předá 100 tisíc korun na ruku a vy si můžete užít třeba luxusní dovolenou v Karibiku, anebo na měsíc odletět do Thajska.
 

V Sazka Klubu se hraje o ceny za miliony

A my můžeme slíbit, že hned, jak skončí tato soutěž, se můžete těšit na další hry o skvělé ceny. V minulosti se hrálo například o auta nebo obytňák za 1,2 milionu korun, takže si jsme jisti, že i počátek roku 2020 bude ve znamení nějaké skvělé soutěže.

Chtěli byste se do soutěže zapojit, ale zatím nejste členy Sazka Klubu? Registrovat se můžete na některém z tisíců míst, kde je terminál Sazky. Hned poté vám obsluha vydá vaši klubovou kartu a vy ji můžete hned začít používat. Nejbližší místo, kde kartu získáte a kde si taky můžete vsadit třeba Eurojackpot nebo Sportku, najdete na mapě na tomto odkazu.

Díky členství v klubu získáte celou řadu výhod. Budeme vás například informovat v případě výhry, můžete si na ni uložit svá oblíbená čísla a jako první se také dozvíte o všech nových soutěžích i akcích pro členy. Vše o Sazka Klubu najdete na tomto odkazu.

Autoři fotografií: Alta Badia, Dolomiti Superski.

Přečtěte si také